background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Χάθηκαν πολλά γκολ, 5-0 ο Παναιγιάλειος

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Την ευκαιρία να δώσουν ένα δυνατό φιλικό προπόνησης και προετοιμασίας πριν το νέο έτος, είχαν χθες το μεσημέρι Παναιγιάλειος και Θύελλα Αιγίου. Οι δυο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος, σκοπιμότητα και για κάποιο αποτέλεσμα, απελευθερωμένοι έτσι έδωσαν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, θέαμα και ποιότητα.
Ανώτερος ο Παναιγιάλειος είχε ένα πολύ καλό α΄ ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 3-0, έχοντας σαν σκόρερς τον Βιλανάκη που πέτυχε δυο γκολ και τον Γκάτση.
Στο β΄ ημίχρονο οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους, χωρίς παράλληλα να μειώνεται η ένταση και το γρήγορο παιχνίδι.
Τα άλλα δυο γκολ του Παναιγιάλειο στο β΄ ημίχρονο για το τελικό 5-0 σημείωσαν οι Γκάτσης και Ανδρέας Σπανός.
Υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες, κυρίως από τον Παναιγιάλειο, για να φτάσει σε ψηλά επίπεδα το τελικό σκορ στο Δημοτικό Στάδιο.

Επίσκεψη πρώην μελανόλευκων στο Δημοτικό Στάδιο

Με την ευκαιρία των διακοπών, βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο για να διατηρηθούν σε φόρμα και καλή αγωνιστική κατάσταση τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου.
Ο λόγος για τον Βασίλη Μαυρόπουλο που παίζει στην Κω, τον Γιώργο Μπακατσέλου που συνεχίζει και φέτος με την φανέλα της Ελλάς Σύρου και τον Κώστα Μαραγκό που αγωνίζεται στη Λαμία.
Ο προπονητής Φίλιππος Σχοινάς, μην έχοντας και πολλούς παίκτες στη διάθεσή του, τους έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν κάποια λεπτά στο β΄ μέρος και να θυμηθούν τα παλιά φορώντας την μελανόλευκη.

Πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Νίκος Βλάχος

Το ευχάριστο για τον Φίλιππο Σχοινά είναι η επιστροφή του αμυντικού Νίκου Βλάχου στην αγωνιστική δράση ύστερα από τον τραυματισμό του. Πήρε κάποια αγωνιστικά λεπτά στο β΄ ημίχρονο και αναμένεται από τον νέο χρόνο να βρεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Παναιγιάλειος: Μαυρούλιας, Μπελεζάκης, Μαχαίρας, Μιχ. Σπανός, Κοτσόκολος, Βιλανάκης, Μπούνας, Γκάτσης, Τσεκούρας, Λιάτος, Α. Σπανός
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν Καραπιπέρης, Μπακατσέλος, Βλάχος, Μαυρόπουλος, Ζαφειρόπουλος. Φερτάκης.
Θύελλα Αιγίου: Κουρτάκης, Γκιώνης, Νικολάου, Μανέτας, Κάσα, Γ. Καραΐνδρος, Μουρτίκας, Μυλωνάς, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Ράμμος.
Ακόμα έπαιξαν: Δ. Καραΐνδρος, Σπ. Θεοφανόπουλος, Τσέλα, Σταμόπουλος, Κ. Θεοφανόπουλος, Σωτηρόπουλος.

Δώρα στους μελανόλευκους στο τέλος του αγώνα

Στο φινάλε του φιλικού αγώνα οι παίκτες του Παναιγιάλειου είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα δώρα τους που ήταν προσφορά από το αρτοποιείο «Ψύχα» και την «γευσηγνωσία» του Κώστα Τηλιγάδη.

Ανακοινώνεται ενίσχυση από το νέο έτος

Έχουν ξεκινήσει οι επαφές και τα ραντεβού για τους υποψήφιους για μεταγραφή ποδοσφαιριστές στον Παναιγιάλειο και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νεώτερα.
Εκτός από τον Κώστα Αρβανίτη που προπονείται με τον Παναιγιάλειο, ενδιαφέρον υπάρχει και για άλλους δυο ποδοσφαιριστές, που είχαν αγωνιστεί στην Αιγιώτικη ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr