background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Θετικός ο απολογισμός για τη χρονιά που φεύγει

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2023

Με μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου με 3-0 σετ ολοκλήρωσε τη χρονιά που φεύγει ο ΑΟ Αιγιαλέων και αισιοδοξεί το 2023 να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Το 2022 ήταν μία χρονιά γεμάτη νίκες για την ομάδα βόλευ Ανδρών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της preleague. Ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν τον Μάιο με εντυπωσιακό τρόπο τους αγώνες πλέι άουτ που του εξασφάλισαν την πρώτη θέση και την άνετη παραμονή στην κατηγορία και ξεκίνησε τη σεζόν 2022-23 με “2 στα 2” κόντρα στον Πανερυθραϊκό (εντός) και τον Περσέα (εκτός). Οι τρεις ήττες που ακολούθησαν από Καλαμάτα, Κέρκη Σάμου και Άρη Θεσσαλονίκης ήταν μάλλον εντός προγράμματος για να έρθει η νίκη επί του Φλοίσβου που τον σταθεροποίησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στο κλειστό

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων έχει και φέτος τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια, η οποία μάλιστα είναι ακόμη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές. Περίπου 300 άτομα δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε κάθε ένα από τα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους τον Πανερυθραϊκό, τον Κέρκη και την Καλαμάτα και μόνο με τον Φλοίσβο παρατηρήθηκε μειωμένη προσέλευση (περίπου 150) λόγω του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων και του κλίματος των εορτών γενικότερα. Να σημειωθεί, ότι στην είσοδο του γηπέδου διατίθενται, εκτός από τους λαχνούς για το ηλεκτρικό ποδήλατο (προσφορά της Ideal Bikes) στη λαχειοφόρο που “τρέχει” από το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί στη λήξη της σεζόν, και λαχνοί των 2 ευρώ για τρία σούπερ δώρα, προσφορά τοπικών εμπορικών καταστημάτων, τα οποία κληρώνονται στη διάρκεια του αγώνα.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: “Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία μας”

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Μιλώντας στο protionline.gr ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μέσα στο 2022. “Την προηγούμενη σεζόν πετύχαμε άνετα τον στόχο της παραμονής μετά από εντυπωσιακή πορεία στα πλει αουτ και φέτος – μέχρι στιγμής – είμαστε μέσα στον στόχο μας, που είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα και να μην έχουμε άγχος όσο αφορά στην παραμονή μας. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη μεγάλη του στήριξη και είμαι σίγουρος πως θα είναι δίπλα μας μέχρι το τέλος”, τονίζει ο έμπειρος κόουτς και προσθέτει: “Έχουμε ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για το μεγάλο ματς που ακολουθεί στο ΑΊγιο με την ΑΕΚ και πιστεύουμε στη νίκη. Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία και αποτελεί μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της στην κατηγορία. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από ολόκληρη την Πελοπόννησο μόνο εμείς και η Καλαμάτα συμμετέχουμε στην prelague και αυτό σημαίνει πολλά για την ομάδα μας και την πόλη. Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και ευτυχία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο γήπεδο για τις 7 Ιανουαρίου σε ένα παιχνίδι που θα είναι γιορτή απέναντι στην ΑΕΚ”.

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Καλαμάτα

Μετά τις πρώτες 7 αγωνιστικές η Καλαμάτα 80 επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με το απόλυτο νικών είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχει ήδη ξεφύγει με 4 βαθμούς από τον Κέρκη τον οποίο μάλιστα νίκησε με 3-2 σετ μέσα στη Σάμο και τον έχει εντός έδρας στο δεύτερο γύρο. Φυσικά δεν κρίθηκε ο τίτλος από τώρα καθώς θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ αλλά σίγουρα έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Θυμίζουμε ότι οι πρώτες 5 ομάδες της βαθμολογίας θα παίξουν στα πλέι οφ για την άνοδο και οι υπόλοιπες τέσσερις θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στα πλέι άουτ. Ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Μεγάλο ματς με ΑΕΚ στο Αίγιο

Η “αυλαία” του 2023 ανοίγει με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Α.Ο. Αιγιαλέων. Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα υποδεχθεί για την 8η αγωνιστική στο κλειστό γυμναστήριο την ΑΕΚ και αναμένεται νέο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων αφού στο γήπεδο θα υπάρχει σίγουρα και “κιτρινόμαυρη” εξέδρα. Ένα παιχνίδι- γιορτή για το άθλημα που έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή αλλά η ομάδα του Αιγίου, παρότι αουτσάιντερ μπορεί να “χτυπήσει” το παιχνίδι και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για τη νίκη.

Η επόμενη (8η) αγωνιστική (7/1/2023)
ΡΕΠΟ ΟΠΑΘ Περσέας
ΑΣ Κέρκης – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΣ Άρης – ΝΓΣΘ Ηρακλής
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΕΚ Αθηνών
ΑΟ Φλοίσβος – ΑΟ Καλαμάτα 80

Η βαθμολογία
Καλαμάτα 80 19
Κέρκης Σάμου 14
ΑΕΚ 13
ΑΟ Αιγιαλέων 9
Φλοίσβος 9
————————————————-—
Άρης 8
Ηρακλής 6
Περσέας 3
Πανερυθραϊκός 3


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr