background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Δύσκολα ο Κεραυνός με 67-64

Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑ-Η καθώς επικράτησε έστω και δύσκολα στο κλειστό του Αιγίου της ΕΑ Παραλίας με 67-64 συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν και σε αυτό το ματς ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και πάλεψε μέχρι το τέλος απειλώντας τους γηπεδούχους με την πρώτη τους φετινή ήττα. Μάλιστα ήρθαν στο Αίγιο και με ελλείψεις, αλλά και από τον Κεραυνό απουσίαζαν οι τραυματίες Γιοβάς και Σπηλιωτόπουλος.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο η αιγιώτικη ομάδα ήταν πίσω στο σκορ (39-42) με τους 42 πόντους που δέχθηκε να αποτελούν αρνητικό ρεκόρ φέτος για ημίχρονο. Στην επανάληψη “έσφιξε” την άμυνά της δεχόμενη σχεδόν τους μισούς και παρά την αστοχία της στην επίθεση κατάφερε να φτάσει στην ένατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια. Κορυφαίος για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι ήταν ο Πολυδωρόπουλος, καθοριστικός αποδείχθηκε και ο Γιαννακόπουλος που είχε 3/4 τρίποντα ενώ θετικοί ήταν και οι Χρυσανθόπουλος, Στούκας. Από την ΕΑ Παραλίας κορυφαίοι ήταν οι Ε. Καρυστινός και Παπακωνσταντίνου.

Τα 10λεπτα: 24-23, 15-19, 13-09, 15-13.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Δούσκας): Πολυδωρόπουλος 23 (1), Βαφειάδης 7 (1), Σαμαράς 6, Χρυσανθόπουλος 9 (2), Γιαννακόπουλος 9 (3), Στούκας 6 (2), Νάτσκος 4, Ζαβέρδας 1, Γκότσης 2.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Μπαζίνας): Ε. Καρυστινός 16 (2), Παπακωνσταντίνου 15 (4), Καρπούζης 5 (1), Ρέβελας 5, Κοντογιάννης 7, Τσερμπατζίδης 10, Μπέλλος 6, Γ. Καρυστινός.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr