background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έξι νίκες σερί η ΑΕ Καλαβρύτων μετά την πρεμιέρα

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ. ΒΛΑΧΟ

Πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα Αιγίου, τα Καλάβρυτα αποτελούν ακόμα μια μεγάλη δύναμη στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Κατατάσσεται ανάμεσα στα λογικά φαβορί για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, έχοντας δείξει μέχρι τώρα στους αγωνιστικούς χώρους την ξεχωριστή δυναμική που διαθέτει, με παίκτες ποιότητας σε όλες τις γραμμές της ομάδας.
Ο Κωστής Βλάχος έχει μονιμοποιηθεί στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καλαβρύτων και μαζί με τον Νίκο Παπαχριστόπουλο δουλεύει εντατικά και με ποιότητα, κυνηγώντας για φέτος το όνειρο της ανόδου.

Για το επίπεδο στην φετινή Β΄ κατηγορία ο Κωστής Βλάχος είπε: «Το επίπεδο στην κατηγορία είναι καλό απέναντι τουλάχιστον από την δική μας ομάδα. Για παράδειγμα ομάδες που είχα παρακολουθήσει σε άλλα παιχνίδια, απέναντι στα Καλάβρυτα παρουσίασαν ότι καλύτερο είχαν να δώσουν.»

Για την ομάδα του ο προπονητής της ΑΕ Καλαβρύτων εξήγησε: «Είμαστε μια ομάδα με σταθερό κορμό τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ομοιογένεια στους παίκτες, οι οποίοι λαμβάνουν καλύτερα τα μυνήματα της τεχνικής ηγεσίας. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας στην προσπάθεια πρωταθλητισμού».

Για την σειρά των σωματείων στην βαθμολογία ο Κωστής Βλάχος είχε την άποψη: «Η βαθμολογία αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό, αυτό που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα τα σωματεία του ομίλου μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσουμε στην τελική βαθμολογική κατάταξη. Σίγουρα θα υπάρξουν μεταβολές στη σειρά των ομάδων, σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των αγώνων, την ενίσχυση που μπορεί να ακολουθήσει στο μεταγραφικό γίγνεσθαι του Ιανουαρίου, το βάθος σε κάθε ρόστερ αφού οι απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες καιροφυλακτούν».

Για τον φετινό στόχο ο προπονητής της ΑΕ Καλαβρύτων διευκρίνισε: «Στόχος είναι να είμαστε σταθερά ανταγωνιστικοί. Να διατηρήσουμε με κάθε τρόπο και ακόμα με απουσίες το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και την απόδοσή μας. Αυτό θα είναι και το διαβατήριο για την άνοδο στην μεγαλύτερη ερασιτεχνική κατηγορία.
Εμείς ευελπιστούμε να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή θέση, η οποία θα αποζημιώσει την καλή δουλειά που γίνεται στην ΑΕ Καλαβρύτων».

Για τη συνεργασία με τη διοίκηση: «Διανύω την έκτη κατά σειρά αγωνιστική σεζόν στα Καλάβρυτα. Η συνεργασία που έχω με την διοίκηση και με τον αμεσότερο συνεργάτη – φίλο και πρόεδρο Τάκη Βαρβιτσιώτη, έχει αποτελέσει την δεύτερη οικογένειά μου. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εμπιστοσύνη, που αποτελεί τον πρόδρομο μιας μακροχρόνιας συνεργασίας».

Τελειώνοντας ο Κωστής Βλάχος μοίρασε ευχές

«Ευχές για καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και εκπλήρωση των στόχων σε όλους και όλα τα σωματεία. Να θυμόμαστε πάντα ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, μας δίνει διεξόδους στα προβλήματά μας και πρέπει να το αγαπήσουμε, να μας ενώσει και όχι να μας φέρνει αντιμέτωπους».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr