background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Καθάρισε στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας 3-0 την Φλόγα

ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟ ΕΚΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ

Η Φλόγα ξεκίνησε ανταγωνιστικά το παιχνίδι στην Τέμενη απέναντι στον Αστέρα. Δεν είχε όμως διάρκεια και στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0, ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Για την ομάδα της Ροδιάς αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα, γεγονός που ανησυχεί τον προπονητή Άρη Πατσόπουλο, που θέλει βαθμούς και μακριά από την Ροδιά για να εξασφαλιστούν οι φετινοί στόχοι.

Περισσότερο απειλητικός ο Αστέρας στο α΄ ημίχρονο

Η κατοχή μπορεί να ήταν περισσότερο για την Φλόγα στα πρώτα μισά του αγώνα, εν τούτοις τις καλύτερες φάσεις δημιούργησε ο Αστέρας, που είχε και δοκάρι με τον Μανίκα. Από την Φλόγα σημαντική ήταν η απουσία του Άκη Κατσαούνη.

Ο Δαλιάνης το 1-0 στο 55΄ στο φινάλε τα άλλα δυο γκολ

Στο β΄ ημίχρονο σημειώθηκαν και τα τρία γκολ των γηπεδούχων. Πρώτο γκολ με κεφαλιά ο Δαλιάνης, ύστερα από κόρνερ του Κουτρουμπίνα.

Στο 84΄ ο Γιαννόπουλος έφυγε στην κόντρα, αφού η Φλόγα ρίσκαρε για να φτάσει στην ισοφάριση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαρδαλούπας με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Όρσι (27΄ λτ. Χαρδαλούπας), Ραμπαβίλας, Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Τρακαδάς, Μανίκας, Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος (85΄ Νανάκος), Δαλιάνης (67΄ Νικολακόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (85΄ Μαυρούλιας).

Φλόγα: Λαουρδέκης, Γιαννόπουλος, Χρυσανθακόπουλος (43΄ λ.τ. Αγγελόπουλος), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Ανθ. Λιακόπουλος, Μαραγκός, Αναστασόπουλος, Γ. Χριστόπουλος, Μ. Χριστόπουλος, Ανδρ. Λιακόπουλος (39΄ Μπαντούνας).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr