background img
banner
banner

Γιορτινές επισκέψεις στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Αιγίου, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Γιώργο Καϊάφα, επισκέφθηκαν το ΕΚΑΜΕ με τα χέρια γεμάτα από γλυκά και δώρα για όλους τους εξυπηρετούμενους. Ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του Κέντρου και ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια θαυμάζοντας από κοντά τις χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών. Στη συνέχεια τραγούδησαν και χόρεψαν δημιουργώντας μία όμορφη και μεγάλη παρέα που διασκέδασε με την ψυχή της. Φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, τα παιδιά του ΕΚΑΜΕ εκκλησιάστηκαν και μετάλαβαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στο Αίγιο, ύστερα από πρωτοβουλία του ιερέα Δαμιανού Σταυρίδη ο οποίος είναι στυλοβάτης, εθελοντής και φίλος του χώρου εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

 

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Βασίλειο Πετρόπουλο, τίμησε το Κέντρο με την παρουσία του με σκοπό να δώσει την ευλογία του στα παιδιά και να τους ευχηθεί καλές γιορτές.

Την ίδια ημέρα μαθητές και μαθήτριες της Α’ Λυκείου από το Γενικό Λύκειο Καμαρών συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους Τσιοφύλα Νικόλαο και Νιγιάννη Αθανασία και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κλεομένη Γεωργαντόπουλο, επισκέφτηκαν το χώρο του Ειδικού Κέντρου με σκοπό να γνωριστούν με τους εξυπηρετούμενους και να περάσουν στιγμές δημιουργικές μαζί τους. Τραγούδησαν όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια και αποχώρησαν με τις πιο όμορφες εντυπώσεις.

 

Τέλος δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και οι κάτωθι οι οποίοι έμπρακτα έδειξαν την αγάπη τους με ποικίλους τρόπους αυτές τις γιορτινές ημέρες στο Ειδικό Κέντρο. Τα Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με δωροεπιταγές, τα ζαχαροπλαστεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με γλυκά για όλους, το φαρμακείο Δημητρίου Νικολάου με δώρα για τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό, το κατάστημα “LIANA’S SECRETS” με είδη ρουχισμού, την εταιρεία Μαρινόπουλος Π. & Αντωνοπούλου ΟΕ για τα αναψυκτικά και τέλος την Τασούλα και τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο με προσφορά σε εσπεριδοειδή.

΄΄Το Δ.Σ. του ΕΚΑΜΕ ευχαριστεί όλους από καρδιάς για την στήριξή τους και τους εύχεται καλές γιορτές με υγεία και ευημερία΄΄, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Κέντρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr