background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με το “δεξί” ξεκίνησαν οι “Λύκαινες” το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (4-1)

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα των “Λύκαινων” Αιγιαλείας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής γυναικών καθώς το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου κόντρα στη Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου είχε αναβληθεί μετά από αίτημα των φιλοξενουμένων.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την ΕΠΟ και έτσι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χθες από το γήπεδο της Ν. Πλαστήρα στο Αίγιο, την φετινή τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι “Λύκαινες”, παρά τις πολλές απουσίες (κυρίως λόγω τραυματισμών) δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα και επικράτησαν με σκορ 4-1 ξεκινώντας με το “δεξί” τη σεζόν 2022-23.

Με αρκετά νέα κορίτσια στη σύνθεσή τους και πέντε έμπειρες (Δέσποινα Νικολάου, Παπαδοπούλου, Έρδα, Αναγνωστοπούλου, Λαλιώτη) έδειξαν ότι έχουν και παρόν και μέλλον.

Η Έρδα μπήκε… φουριόζα στα ματς και με προσωπικές ενέργειες έβαλε μπροστά τις “Λύκαινες” με 3-0 πριν λήξει το ημίχρονο (3΄, 14΄, 37΄)).

Στη συνέχεια ο ρυθμός το αγώνα έπεσε, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν σε 3-1 στις αρχές τις επανάληψης και τη Λαλιώτη να διαμορφώνει στο 79΄ το τελικό 4-1.

ΛΥΚΑΙΝΕΣ (Μιχάλης Τρίψας): Λιακοπούλου, Δ. Νικολάου, Τζουμάκα, Μήτση, Χατζηγιάννη, Παπαδοπούλου, Βαγενά, Σπανού, Έρδα, Λαλιώτη, Αναγνωστοπούλου (Μάργαρη).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr