background img
banner
banner

Εμπειρία στο «μαγικό ταξίδι της γλώσσας»

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΦΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, ύστερα από πρόσκληση του Σχολείου στα πλαίσια συνεργασίας με τρίτους φορείς σύμφωνα με την αρ. 87 του Ν. 4823/2021, η κ. Μαρίζα Φουντοπούλου, καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (πρώην Φ.Π.Ψ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ).

Η κ. Φουντοπούλου πραγματοποίησε παρουσία της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε) κ. Αντωνοπούλου Ζωής και των Φιλολόγων του 3ου Γυμνασίου Αιγίου, δειγματική διδασκαλία στο μάθημα της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και τόνισε την άρρηκτη σχέση μεταξύ Νέας και Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας (ανάδειξη της ενιαίας Ελληνικής Γλώσσας). Επιπροσθέτως, έγινε διάχυση του νέου προγράμματος σπουδών των Αρχαίων Ελληνικών στο Γυμνάσιο.

Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του σχολείου, ΄΄η εμπειρία στο «μαγικό ταξίδι της γλώσσας» ήταν μοναδική τόσο για την κ. Φουντοπούλου όσο και για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο η επίσκεψή της. Η Διευθύντρια και ο σύλλογος των Διδασκόντων την ευχαριστεί θερμά και ευελπιστεί στην περαιτέρω συνεργασία μαζί της΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr