background img
banner
banner

Η άνοιξη στην «καρδιά» του χειμώνα

ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Χρωματιστές… πινελιές στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου αποτελούν τα άνθη που φυτεύτηκαν στα παρτέρια γύρω από τα δέντρα, διαμορφώνοντας μία ανοιξιάτικη εικόνα στην «καρδιά» του χειμώνα.

Η πρωτοβουλία ανήκε στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. η οποία άλλωστε διαχειρίζεται τον χώρο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την «κάτω πόλη» του Αιγίου και έχει τη δική του ιστορία και ως παλαιό Νοσοκομείο Αιγίου, ενώ είναι ιδιαιτέρως επισκέψιμο πλέον, τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες με το υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς» όσο και τον χειμώνα με τη λειτουργία των εσωτερικών του χώρων.

Η μελέτη των παρεμβάσεων με τα άνθη που φυτεύτηκαν γύρω από τα δέντρα, πραγματοποιήθηκε από τη γεωπόνο του Αυτοτελούς Τμήματος Πρασίνου και Περιβάλλοντος του δήμου, όπως άλλωστε και η επιμέλεια και εκτέλεση. ΄΄Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μια ανθισμένη Αιγιάλεια. “Πολιτιστικό κέντρο Αλέκος Μέγαρης”. Η συνεργασία του Τμήματος Πρασίνου και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α αλλάζουν την εικόνα΄΄, σχολίασε ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα. Ως προς τις παρεμβάσεις, ξεκίνησαν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, την Τετάρτη δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω βροχής και αναμένεται και συνέχεια καιρού επιτρέποντος. Τα πρώτα δείγματα πάντως, είναι κάτι παραπάνω από θετικά και ο κήπος αποκτά ξανά την παλιά του αίγλη!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr