background img
banner
banner

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΩΡΑΡΙΟ: ΄΄Δεν το τηρεί ούτε το προεδρείο που το αποφάσισε΄΄

Το γεγονός ότι το συνεχές εορταστικό ωράριο που αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος δεν τηρείται ούτε από το ίδιο το προεδρείο, καταγγέλλει με γραπτή δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου. Ο Λάμπης Παπαδόπουλος κάνει λόγο για κοροϊδία, θέτοντας το ερώτημα εάν η συγκεκριμένη απόφαση για συνεχές ωράριο εξυπηρετεί συμφέροντα ή οφείλεται σε άγνοια της τοπικής εμπορικής πραγματικότητας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος, επισημαίνει: ΄΄Κοροϊδία. Το προεδρείο δεν τηρεί το συνεχές ωράριο που σύστησε για τους Εμπόρους! Από τη μία το προεδρείο πήρε μια απόφαση «νύχτα» με το έτσι θέλω, χωρίς κανένα επίσημο Δ.Σ. και από την άλλη ούτε αυτοί οι ίδιοι δεν τηρούν το ωράριο που σύστησαν για τα μαγαζιά μας! Μετά τις δεκάδες διαμαρτυρίες, τόσο των εμπόρων της πόλης μας, όσο και του Εργατικού Κέντρου που προασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων, κατά της εξοντωτικής πρότασης του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, για καταστήματα ανοικτά καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, από τις εννέα το πρωί έως τις εννέα το βράδυ, έρχονται σήμερα πάλι από τους συναδέλφους εμπόρους φωτογραφίες που δείχνουν πως ούτε το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου δεν τηρεί αυτά που ψήφισε και συστήνει στους συναδέλφους μας. Συγκεκριμένα εξοργισμένοι και απηυδισμένοι έμποροι με την όλη κοροϊδία, επιστρέφοντας από τις εργασίες τους, κατά τις μεσημβρινές ώρες, τράβηξαν φωτογραφίες τα κλειστά καταστήματα του προέδρου, του αντιπροέδρου και της γραμματέως, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με το συνεχές ωράριο που ψήφισαν αλλά και με τους εμπόρους που σε ποσοστό περισσότερο του 90%, προτίμησαν τα ωράρια περασμένων ετών με γνώμονα τα τοπικά δεδομένα΄΄.

Και συνεχίζει ο κ. Παπαδόπουλος: ΄΄Για ακόμη μια φορά ως τ. πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, έχοντας στα χέρια μου αυτά τα στοιχεία, τα δεκάδες τηλέφωνα, τις οχλήσεις από τους συναδέλφους και φυσικά τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως αυτοί που σύστησαν το συνεχές ωράριο, είναι οι πρώτοι που δεν το τηρούν, δεν μπορώ να σιωπήσω και να μην τους φέρω προ των ευθυνών τους! Να θυμίσω τις ανακοινώσεις τους στον τοπικό Τύπο, πως με το να μείνουν ανοικτά τα καταστήματα με συνεχές ωράριο θα τονωθεί η αγορά και η αγοραστική κίνηση. Λες και ζουν σε παράλληλο σύμπαν και δεν γνωρίζουν πως δεν λείπουν από τους καταναλωτές οι ώρες αλλά τα χρήματα και πως οι επιχειρηματίες ψάχνουν τρόπο να μειώσουν τα έξοδα και όχι να τα αυξήσουν! Λες και δεν γνωρίζουν πως ο διαθέσιμος προϋπολογισμός για κατανάλωση έχει εξανεμιστεί με τις αυξήσεις στο κόστος της ενέργειας και τις πληθωριστικές πιέσεις σε όλα τα βασικά αγαθά΄΄.

Το διττό ερώτημα

Καταλήγει δε ως εξής: ΄΄Το εύλογο ερώτημα που γεννάται τόσο από εμένα αλλά και από τους περισσότερους εμπόρους είναι, τίνος συμφέροντα εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν και μάλιστα εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων, των εργαζομένων και της λελογισμένης ενεργειακής πολιτικής που συστήνει η κυβέρνηση; Πρόκειται τελικά για εξόφληση γραμματίων ή απόδειξη ότι είναι άσχετοι με την εμπορική πραγματικότητα του τόπου μας;΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr