background img
banner
banner

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Αιγιώτικο “χρώμα” στο “Κύπελλο Χριστουγέννων”

Με 600 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ξεκίνησε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 του μήνα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας το Κύπελλο Χριστουγέννων που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά η ΝΕΠ. Στους αγώνες, που αποτελούν θεσμό για την κολύμβηση και εντάσσονται χρόνια τώρα στο επίσημο καλεντάρι της ΚΟΕ, συμμετείχαν 250 κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Αγωνιστική κατηγορία και 350 από την Προαγωνιστική, ανάμεσά τους και παιδιά από τους δύο κολυμβητικούς συλλόγους του Αιγίου, τον ΚΟΑ και την Φιλαθλητική.

Οι ομάδες που πήραν μέρος, συνολικά ήταν μέρος 60 (ο αριθμός είναι μεγάλος με δεδομένο ότι το ίδιο διάστημα γίνονται αντίστοιχοι αγώνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο) και προέρχονταν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της ΚΟΕ και από τα Γιάννενα, τη Χαλκίδα και άλλες πόλεις της χώρας.
Για τον κορυφαίο κολυμβητή και την κορυφαία κολυμβήτρια της διοργάνωσης έχουν θεσπιστεί επιταγές 300 ευρώ, ενώ για τους οκτώ καλύτερους κολυμβητές στην Προαγωνιστική κατηγορία απονεμήθηκαν έπαθλα


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr