background img
banner
banner

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ «CINDERELLA»: Προσιτή πολυτέλεια για γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική

Καλαισθησία, δημιουργικότητα, επαγγελματισμός, πολυτέλεια, ομορφιά, είναι λίγοι μόνο από τους χαρακτηρισμούς που μπορεί να προσδώσει κανείς στο κομμωτήριο «CINDERELLA» στο Αίγιο (Κορίνθου 1) αλλά και στο… δίδυμό του, που από τον περασμένο Ιανουάριο λειτουργεί στην παραλία Ακράτας. Η πρόσφατη ανακαίνιση στο κατάστημα του Αιγίου, με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, έρχεται να επιβεβαιώσει όσους μιλούν για τον κορυφαίο «ναό ομορφιάς» για γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την αισθητική.

Η ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη των δύο καταστημάτων, Κική Τζίκα, συμπληρώνει αισίως είκοσι χρόνια στον χώρο της κομμωτικής τέχνης και η δουλειά της χαρακτηρίζεται από το μοναδικό ταλέντο της, την ενημέρωση για τις νέες τάσεις σε κουρέματα, χτενίσματα, βαφές και… μεταμορφώσεις και κυρίως τη διάθεση για δημιουργία, τόσο από την ίδια όσο και από τους συνεργάτες της. Όπως η ίδια επισημαίνει, ΄΄είμαστε εδώ με μοναδικό σκοπό να σας παρέχουμε ό,τι ονειρεύεστε για τα μαλλιά και τα άκρα σας!΄΄. Είναι προφανές ότι η διαρκώς αυξανόμενη ανταπόκριση της οποίας τυγχάνει η δουλειά της κ. Τζίκα, σχετίζεται με το «μαγικό της χέρι» που έχει την ικανότητα, σαν άλλη νεράιδα του παραμυθιού, να μεταμορφώνει τις γυναίκες σε πριγκίπισσες. Αντίστοιχα παραμυθένιοι είναι και οι χώροι της.

Σε Αίγιο και Ακράτα

Στο ανανεωμένο κομμωτήριο στην αρχή της οδού Κορίνθου στο Αίγιο, το τζάκι συμβαδίζει με τη «φλόγα» της δημιουργίας. Το απαλό γκρι, το μελί του ξύλου, ο μοντέρνος φωτισμός και οι στόφες από μωβ βελούδο, δημιουργούν την ατμόσφαιρα της σύγχρονης πολυτέλειας. Η ανακαίνιση είναι εφάμιλλη της εξέλιξης των υπηρεσιών του κομμωτηρίου. Οι ολοκαίνουριες πολυθρόνες, οι λουτήρες, το σαλόνι, επιβεβαιώνουν το mood της ολιστικής beauty εμπειρίας για τους πελάτες και φίλους της επιχείρησης.

Στο κατάστημα της Ακράτας, κυριαρχούν οι αποχρώσεις του εκρού που παντρεύονται αρμονικά με το «σάπιο μήλο», ενώ οι χρυσοί καθρέφτες και τα σκαλιστά έπιπλα, μας παραπέμπουν σε μία μπαρόκ εποχή και μας καλούν να χαθούμε στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και της προσιτής πολυτέλειας.

΄΄Παρά την κρίση που υπάρχει, προσπαθούμε να είμαστε συνεχώς ανανεωμένοι και να πρωτοπορούμε. Αγαπούμε τον τόπο μας, μένουμε και επενδύουμε σε αυτόν, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, ανταποδίδοντας στον κόσμο την εμπιστοσύνη τόσων χρόνων΄΄, αναφέρει στο protionline.gr η κ. Τζίκα.

Μία επιπλέον λάμψη έχουν να μας προσφέρουν οι δύο χώροι της «CINDERELLA» και σε αυτές τις γιορτές. Η προσιτή πολυτέλεια που προσφέρουν, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε συνδυασμό με το σίγουρο αισθητικό αποτέλεσμα, μας οδηγούν εκεί. Ας τους απολαύσουμε!

Τηλ. Επικοινωνίας: 2691060326.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr