background img
banner
banner

Κρατήθηκε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος παρά την ισοπαλία (1-1) με τη Νίκη

Πένθιμο το ξεκίνημα στο γήπεδο Προαστείου, με τον διαιτητή Κώστα Ανδριανό να κρατά ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάκη Γουργουρίνη, παλιού προέδρου και ποδοσφαιριστή της Νίκης.

Ο Παναιγιάλειος σαν να επηρεάστηκε από αυτό το πένθιμο κλίμα πριν την σέντρα, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Προαστείου κάλυπταν με ταχύτητα τους χώρους και με την ίδια ταχύτητα προσπαθούσαν να εκδηλώσουν επιθέσεις προς την εστία του τερματοφύλακα Αθανασόπουλου.

Το μελανόλευκο ξεκίνημα με τους Α. Σπανό και Μπούνα να γίνονται επικίνδυνοι στο πρώτο 10λεπτο, δεν μαρτυρούσε την μέτρια εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά του Παναιγιάλειου που ακολούθησε στη διάρκεια του α΄ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Προαστείου πήρε σειρά στις ευκαιρίες με τον Αντωνόπουλο στο 12΄ και τον Φούντο στο 17΄.

Μετά το γκολ που δέχτηκε αντέδρασε ο Παναιγιάλειος 

Με ελαφρυντικό τις απουσίες του, ο Παναιγιάλειος πρόσθεσε στο δυναμικό της 11άδας του τον Γκάτση στο 53΄, αφού είχε πάθει τράβηγμα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Στο 55΄ ο Αθανασόπουλος καθυστέρησε να διώξει και ο Φούντος με κόντρα έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 62΄ γκολ του Α. Σπανού ακυρώθηκε ως οφσάιτ

Με πέναλτι η Νίκη το 1-0 στο 64΄  

Ο Πατρώνης δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Μπελεζάκη εκτός περιοχής και στη συνέχεια μέσα στην περιοχή. Πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σοφιανόπουλος δίνοντας το προβάδισμα 1-0 στη Νίκη.

Ισοφάριση 1-1 με έμμεσο από τον Λιάτο 

Στο 70΄ από σέντρα του Μπούνα η κεφαλιά του Α. Σπανού πέρασε άουτ και στο 75΄ ο τερματοφύλακας Δανιήλ υπέπεσε σε έμμεσο. Ο Λιάτος πήρε την πάσα του Μπούνα ισοφαρίζοντας 1-1.

Ο Παναιγιάλειος ανέβαζε την πίεση στην αντίπαλη περιοχή είχε σουτ άουτ του Καραπιπέρη στο 83΄ μια πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Γκάτση να εξουδετερώνει σε κόρνερ ο Δανιήλ στο 90΄, όπως και το ίδιο έγινε σε πλασέ του Μιχάλη Σπανού. Στα τελευταία λεπτά δεν υπήρχε ηρεμία από την Αιγιώτικη ομάδα, όσο ο χρόνος πίεζε τους παίκτες και κατέφευγαν σε «γιόμες».

Ο Χούσα γλίτωσε τον Παναιγιάλειο από την ήττα στο 94΄.  

Από κόρνερ του Μπούνα στο 93΄ ο Α. Σπανός σούταρε στην αγκαλιά του Δανιήλ και στο επόμενο λεπτό ο Σολωμός έφυγε στην κόντρα μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Αντωνόπουλο, αυτός στον Ντζάνη που είχε μπροστά του κενή την εστία, το πλασέ του όμως αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Χούσα, έμεινε έτσι τελικό σκορ το ισόπαλο 1-1.

Νίκη Προαστείου (Ν. Πατρώνης): Δανιήλ, Ζεκιάι (46΄ Καρασαββίδης), Σταματάκης, Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φούντος (61΄ Σολωμός), Ντζάνης, Καλογεράτος (61΄ Τριανταφύλλου), Αντωνόπουλος (72΄ Θεοδωρακόπουλος), Πατρώνης (78΄ λ.τ. Παπαλεξόπουλος).

Παναιγιάλειος (Φιλ. Σχοινάς): Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος (53΄ λ.τ. Γκάτσης), Μπελεζάκης, Μ. Σπανός, Μαχαίρας, Χύσα, Μπούνας, Κοτσόκολος, Λιάτος, Α. Σπανός, Καραπιπέρης (86΄ Τσεκούρας).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr