background img
banner
banner

Με Δοξολογία στη Φανερωμένη και δεξίωση στο Παναγιωτοπουλέικο

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την εορτή του νέου έτους, έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμος Αιγιαλείας. Προβλέπεται η τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου και δεξίωση στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, την 1η Ιανουαρίου, το πρωί.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 1η Ιανουαρίου και ώρα 11:00 θα τελεστεί Δοξολογία για τον καινούριο χρόνο 2023 παρουσία των Αρχών και του Λαού, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» (Φανερωμένης) Αιγίου.

Ο δήμος καλεί να παραβρεθούν στη Δοξολογία τους εξής: Τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο, τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο, Τους Βουλευτές Αχαΐας, Περιφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δυτικής Ελλάδος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, τα μέλη και τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Αιγιαλείας, τους τ. Βουλευτές, τ. Υπουργούς, τ. Δημάρχους, τ. Δημοτικούς Συμβούλους , τ. Προέδρους και τ. Συμβούλους των Κοινοτήτων, Όλες τις Δικαστικές, Πολιτικές, Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές της πόλης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, τους Πρ/νους των Δημοσίων Υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας, τους Προέδρους και τα μέλη των Διοικ/κών Συμβουλίων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Αιγιαλείας, Τα Προεδρεία, τις Διοικήσεις και Διευθύνσεις των Οργανισμών και Ιδρυμάτων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, των Επιστημονικών Συλλόγων, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων γενικά, του Ε.Ε. Σταυρού, τους Δ/ντες των Σχολείων και των Συλλόγων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης, Τις Διευθύνσεις των Βιομηχανιών και Τραπεζών της πόλης, τα Προεδρεία της Ομοσπονδίας των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και γενικά όλων των Σωματείων, Συλλόγων, Ενώσεων και των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών και τους πολίτες.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει Δεξίωση για τον καινούριο χρόνο 2023, στο δημοτικό κτίριο ¨Παναγιωτόπουλου¨. Παρακαλούνται: Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας να ρυθμίσει τα της συμμετοχής του Ιερού Κλήρου. Το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας για την τήρηση της τάξης κ.λπ.

Τον γενικό συντονισμό των εκδηλώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Στράτος Βάρδάκης. Τελετάρχες ορίζονται οι Δημοτικοί Υπάλληλοι Αγλαΐα Σάλάμουρα και Αριστομένης Σταματόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr