background img
banner
banner

Πάρκο χριστουγεννιάτικης μαγείας και… εξωστρέφειας

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Αδιάφορος για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν, σκληρός κι αδίστακτος με όλους, ο Σκρουτζ μετράει ξανά και ξανά τα χρήματά του… Η μαγεία των Χριστουγέννων δε φαίνεται να τον ενθουσιάζει… Όμως ποτέ δεν είναι αργά για θαύματα! Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα του δείξει τον δρόμο της αγάπης…

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το θαύμα των Χριστουγέννων θα ζωντανέψει στο Αίγιο. Πού αλλού; Στο δημοφιλές Πάρκο των Χριστουγέννων, εκεί όπου η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας χτίζει με περίσσια αγάπη έναν χώρο μαγικό που θα κλέψει την καρδιά μικρών και μεγάλων, ντόπιων και επισκεπτών.

Ο… μετρ των εικαστικών δημιουργιών, Αλέξης Ασημακόπουλος, ο άνθρωπος που κάθε χρόνο δημιουργεί με τα χέρια του τις φιγούρες του Πάρκου, έχει εξαντλήσει φέτος τη φαντασία και δημιουργικότητά του, δίνοντας έκφραση και «πνοή» σε αντικείμενα και άψυχα υλικά.

Ο Σκρουτζ, άλλοτε σκληρός και αυστηρός κι άλλοτε μα μία γλυκύτητα, το πριν και το μετά δηλαδή, εντός της εβδομάδας θα πάρει τη θέση του μέσα στο Πάρκο και η γιορτή θα ξεκινήσει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, οπότε και το Αίγιο θα μπει σε ρυθμούς Χριστουγέννων.

Μ. Τσουκαλά: «Μπήκαν και οι τελευταίες «πινελιές» και το πρόγραμμα είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί»

Όσο για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, αναφέρει στo protionline.gr: ΄΄Μπήκαν και οι τελευταίες «πινελιές» και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Πάρκου των Χριστουγέννων, είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί. Περιλαμβάνει πλούσιες εκδηλώσεις και δράσεις σε καθημερινή βάση, τόσο στα πρότυπα των προηγούμενων χρόνων όσο και νέες που θα «βγάλουν» τη γιορτή και εκτός Πάρκου και θα τη μεταφέρουν σε όλη την πόλη. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και φιλοδοξούμε φέτος να καταστήσουμε το Αίγιο «σημείο αναφοράς» για τις γιορτές΄΄.

Αναφορικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει ως ώρας για επισκέψεις από άλλες πόλεις, σημείωσε: ΄΄Το Πάρκο των Χριστουγέννων όλα τα χρόνια φέρνει κόσμο στο Αίγιο. Ευελπιστούμε φέτος να έρθουν περισσότεροι. Ήδη έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τουριστικούς πράκτορες και τους στέλνουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ώστε να προγραμματίσουν εκδρομές. Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε μαζικές επισκέψεις από όλες τις γύρω πόλεις. Θέλουμε να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία αλλά και να ανεβάσουμε την ψυχολογία και των ντόπιων, η τοπική κοινωνία το έχει ανάγκη΄΄.

Και το θέμα του πάρκινγκ για τα τουριστικά λεωφορεία φαίνεται πως διευθετείται, αφού πρόκειται να αποβιβάζουν τους εκδρομείς στο κέντρο της πόλης και να σταθμεύουν στο λιμάνι.
Να σημειωθεί πως και χθες Κυριακή, ξέχωρα από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αναμενόταν γκρουπ επισκεπτών από την Κόρινθο στο Αίγιο μέσω τουριστικού γραφείου, οι οποίοι επρόκειτο να επισκεφθούν το Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό καθώς και άλλα αξιοθέατα της πόλης


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr