background img
banner
banner

Συζήτησαν και έβαλαν στόχους για το μέλλον!

ΕΠΙΤΥΧΕΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου, το 6ο Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου. Ενήλικοι Εθελοντές από Αίγιο, Πάτρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Πύργο συγκεντρώθηκαν στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο όπου έγινε παρουσίαση του προσκοπικού έργου της Περιφερειακής Εφορείας, καθώς και ομιλίες σχετικά με θέματα που αφορούν την εξέλιξη και την πρόοδο του Προσκοπισμού γενικότερα.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αιγιαλείας και Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου Νίκος Καραΐσκος, ΄΄ενήλικα στελέχη οργάνωσαν και έθεσαν τους στόχους για το 2023. Το Συνέδριο χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Γίδα που εισηγήθηκε το θέμα «Έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία». Ο Γενικός Έφορος του ΣΕΠ, Σταύρος Δημητρόπουλος, μας ενημέρωσε για την αναθεώρηση του Προσκοπικού προγράμματος και ο Περικλής Πορτοκάλης πρώην τοπικός έφορος Αιγίου, τίμησε με την παρουσία του το Συνέδριό μας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες΄΄.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου μετά την λήξη του Συνεδρίου, διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη μελών που θα εκπροσωπούν τα προσκοπικά Συστήματα των ανωτέρω περιοχών, στη Γενική Συνέλευση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στην Αθήνα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr