background img
banner
banner

Τα «Οινοξένεια» παρόντα στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου!

ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΕΣ

Το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια, πιστό στην απόφασή του να δίνει το «παρών» καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, συμμετέχει για πρώτη φορά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αιγιαλείας, θέλοντας να καταστήσει την ταυτότητά του γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από δυο εκδηλώσεις που συνάδουν των αξιών του.

Η πρώτη εκδήλωση, με τίτλο ‘’Γλυκές συμφωνίες’’ θα πραγματοποιηθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 19:00 μετά το στόλισμα του δέντρου της Σταφιδούλας- Νεραϊδούλας, στα πλαίσια του Πάρκου των Χριστουγέννων που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Αιγιαλείας.

Τα μέλη του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια, θα υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης τζαζ και σόουλ μουσικής στο περίπτερό τους, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή και ιδιαιτέρως γλυκιά εκδήλωση!

Τα οινοποιεία της περιοχής θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του πάρκου τα γλυκά τους κρασιά, τα οποία θα συνοδεύσουν απολαυστικές δημιουργίες από σταφίδα και σοκολάτα  της Chef Κωνσταντίνας Βούλγαρη – Κοντεσοπούλου.

Ενώ η δεύτερη σε σειρά εκδήλωση του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια, καλωσορίζει το Νέο Έτος 2023 με μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκδήλωση στο εμβληματικό κτήριο Παναγιωτόπουλου, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου από τις 12:00- 20:00

Η «ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΟΙΝΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ 2022» έχει ως σκοπό να ξεναγήσει το κοινό σε μια μικρή έκθεση των φρέσκων κρασιών, αυτών που ζυμώθηκαν μετά τον Τρύγο του Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και υπό την καθοδήγηση οινοποιών να το κάνει συνοδοιπόρο στον δρόμο του κρασιού απ’ την γέννησή του, την ενηλικίωση έως και την ωρίμανσή του μέσα στον χρόνο. Μια πρωτιά για την περιοχή, η οποία θα κάνει τον επισκέπτη κοινωνό της Οινικής Φιλοσοφίας μέσω γευστικών δοκιμών, διαλέξεων και οπτικού υλικού!

Δυο σεμινάρια, από τα μέλη του Δικτύου, θα μας εισάγουν επίσης στην διαδικασία γευσιγνωσίας του οίνου και στο ταίριασμα φαγητού-κρασιού, ενώ θα γίνει και κλήρωση 10 Magnum φιαλών οίνου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr