background img
banner
banner

Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ»

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συνάντησης με παραγωγικούς φορείς που έλαβε χώρα στον Πύργο την προηγούμενη εβδομάδα με θέμα τη χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ», πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση εργασίας.

Στην διάρκεια της συνάντησης αυτής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, παρουσίασε την πρωτοβουλία αυτή της Περιφερειακής Αρχής που στοχεύει στην ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της περιοχής και περαιτέρω την προβολή της γαστρονομικής παράδοσης και της ιδιαίτερης ταυτότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ενημέρωση των σχετικών τουριστικών επιχειρήσεων και των τοπικών παραγωγών αναφορικά με τους στόχους, τη διαδικασία εφαρμογής του Σήματος, τα στάδια χορήγησης και τα οφέλη από τη συμμετοχή στη δράση Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ».

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης: «Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με γόνιμο διάλογο και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Η επικοινωνία μας με τους φορείς και τους επαγγελματίες αποτελεί εφαλτήριο και διαμορφώνει την στρατηγική μας η οποία πρέπει να βασίζεται πάνω στις ανάγκες του χώρου. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως η εξωστρέφεια που έχει πλέον αποκτήσει η ΠΔΕ θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr