background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Α.Ο. Αιγιαλέων: Εντός έδρας ήττα από τον ισχυρό Κέρκη Σάμου (0-3)

ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΧΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Tο τελικό 0-3 σετ υπέρ των φιλοξενουμένων στο αγώνα του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στον Α.Ο. Αιγιαλέων και τον Κέρκη Σάμου για τη 5η αγωνιστική της preleague volley Ανδρών, ξεγελά και αποτελεί “μαγική” εικόνα. Η ομάδα της Αιγιάλειας έχασε μέσα από τα…χέρια της τα δύο πρώτα σετ και ιδιαίτερα το πρώτο με 24-26 και μάλιστα από αμφισβητούμενο τελευταίο πόντο των φιλοξενουμένων. Οι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα αλλά φυσικά η απόφαση των διαιτητών δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο σετ, προηγήθηκε σε όλη τη διάρκειά του μέχρι το 22-20 αλλά σε εκείνο το σημείο έγιναν πολλά λάθη, κυρίως στην υποδοχή, ο Κέρκης πέτυχε δύο συνεχόμενους “άσσους” και με 0-5 σερί ανέτρεψε την κατάσταση παίρνοντας το σετ με 22-25 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Σαμιώτες να το “καθαρίζουν” εύκολα με 14-25 απέναντι στους απογοητευμένους – από την εξέλιξη του ματς – παίκτες της αιγιώτικης ομάδας.

Μετά τις δύο μεγάλες νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με Ερυθραία (εντός) και Περσέα στη Θεσσαλονίκη ακολούθησαν οι δύο ήττες στο Αίγιο, αλλά ήταν μάλλον εντός προγράμματος αφού τόσο η Καλαμάτα όσο και ο Κέρκης Σάμου είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Η προσπάθεια για τον Α.Ο. Αιγιαλέων συνεχίζεται, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και ο στόχος της παραμονής παραμένει εφικτός.

Διαιτητές: Λιναρδάτος, Γκόλφης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης.
Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Μούρτζης, Βασιλάκος, Κάβουρας, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Αλιάι (λ), Σαλαβασίδης, Δημησιάνος, Χασάπης, Κάνας, Δρακόπουλος, Μαρούλας.
Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Σπυριούνης, Τουρνάκης, Νικολάκης, Καπετανίδης, Ψυχουντάκης, Χαντ / Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης (λ), Εφραιμίδης, Αναγνωστόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Ο.Π.Α.Θ. Περσέας 3-0 (25-21, 25-20, 25-15)

Α.Ο. Αιγιαλέων – Α.Σ. Κέρκης Σάμου 0-3 (24-26, 22-25, 14-25)

ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης – Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου 3-1

ΡΕΠΟ η ΑΕΚ

Η βαθμολογία
Καλαμάτα 80 13
ΑΣ Κέρκης Σάμου 9
ΑΕΚ 9
Άρης 6
Φλοίσβος 6
Ηρακλής 6
ΑΟ Αιγιαλέων 5
Πανερυθραϊκός 3
Περσέας 3

Η επόμενη αγωνιστική (10/12)
ΡΕΠΟ ΝΓΣΘ Ηρακλής
ΑΣ Κέρκης – ΑΕΚ
ΑΣ Άρης – ΑΟ Αιγιαλέων
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΟ Φλοίσβος – ΟΠΑΘ Περσέας


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr