background img
banner
banner

Αποκατάσταση βλαβών και συντήρηση σε… χρόνο ντετέ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών του Δημοτικού Καταστήματος Αιγείρας που αναβάθμισαν εσωτερικά και εξωτερικά την εικόνα αυτού, εξασφαλίζοντας συγχρόνως τις επιβαλλόμενες καλύτερες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους της Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας. «Παραδώσαμε ένα έργο που θα ωφελήσει τους ντόπιους, αλλά πρωτίστως, τους εργαζόμενους που εξυπηρετούν τους πολίτες», τόνισε η αντιδήμαρχος Ανατ. Αιγιάλειας Μαρία Σταυροπούλου.

Δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο, η κ. Σταυροπούλου, μιλώντας στο protionline.gr, επισήμανε: ΄΄Μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, το δημαρχείο και αφού αποκαταστάθηκε ο εξωτερικός χώρος (μέχρι πρότινος ήταν πάρκινγκ με χαλίκια), στρώθηκε με τσιμέντο. Επίσης, ολοκληρώθηκε η περίφραξη με τη δημιουργία μάντρας κατά μήκος, ενώ κρίθηκαν επιβαλλόμενες και αναγκαίες, οι εργασίες γενικότερης επισκευής και συντήρησης. Έγιναν οι ελαιοχρωματισμοί του κτιρίου, η αντικατάσταση κουφωμάτων και τζαμιών, ενώ πραγματοποιήθηκε και κάθε δυνατή παρέμβαση σε όλους τους χώρους ανεξαιρέτως΄΄.

Το «στοίχημα»

Όπως ανέφερε, ΄΄η παρέμβαση αυτή, αποτέλεσε ένα μικρό «στοίχημα» για τη δημοτική αρχή, το οποίο κερδήθηκε: ΄΄Θέλαμε να παραδώσουμε στους δημότες, αλλά πρωτίστως τους εργαζόμενους σε αυτό το κτίριο, ένα έργο με ευπρέπεια και απολύτως λειτουργικό.
Το πετύχαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε. Συνεχίζουμε!΄΄.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες αυτές, πραγματοποιήθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και δίχως τεχνικά ή πρακτικά προβλήματα, εξαιρετικά γρήγορα σύμφωνα με τα δεδομένα και τις συνθήκες της εποχής, ενώ το έργο καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από δημοτικούς πόρους και την επίβλεψη των ανθρώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Αιγιαλείας.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμη το γεγονός ότι, είναι η δεύτερη παρέμβαση αποκατάστασης κτιρίου στην περιοχή, έπειτα από τις εργασίες που εκτελέστηκαν στο δημοτικό κτίριο των Συλιβαινιωτίκων, πριν από λίγες εβδομάδες, έργο το οποίο επίσης παραδόθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα επόμενα… αναμένουν προϋπολογισμό

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις για την περιοχή της Ανατολικής Αιγιάλειας, η κ. Σταυροπούλου, σημείωσε: ΄΄Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, η υπηρεσία δεν έχει κάποιο άλλο έργο που πρόκειται να παραδοθεί άμεσα, καθώς η εποχή και οι ημέρες είναι… “άνευ προϋπολογισμού” και ετσι, δεν έχουν δρομολογηθεί για τις επόμενες εβδομάδες άλλες παρεμβάσεις, μέχρι να ξεκαθαρίσει το οικονομικό “τοπίο” και το γενικότερο πλαίσιο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr