background img
banner
banner

Β Κατηγορία: Απέφυγαν δυσάρεστες εκπλήξεις οι πρωτοπόροι

ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεν άλλαξε τίποτα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, με χαρακτηριστικό ότι οι 6 πρωτοπόροι πήραν νίκες, ενώ χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στην Τέμενη.

-Φλόγα Ροδιάς και Φοίνικας / Ζήρια δεν επέτρεψαν στους πρωτοπόρους Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων αντίστοιχα, να εξασφαλίσουν από νωρίς το τρίποντο της νίκης. Αν και αουτσάιντερ παρέμειναν στο παιχνίδι διατηρώντας το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

-Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αετός Ρίου, που σκοράροντας με τον Τριανταφύλλου επικράτησε 1-0 απέναντι στο Ζαβλάνι.

-Την ουσία που δεν βρήκε ο Αχιλλέας την βρήκε ο Ηρακλής που νίκησε στις Καμάρες 4-2 τον Αχιλλέα.

-Ο Δαβουρλής στο μεγαλύτερο σκορ της 9ης αγωνιστικής, ύστερα από το 7-0 με το Ανω Καστρίτσι που παραμένει χωρίς βαθμό στον …βυθό του βαθμολογικού πίνακα.

-Δυο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Αστέρας στην Τέμενη, ύστερα από το 0-0 με την Αργυρά.

Θύελλα Αιγίου – Φλόγα Ροδιάς 2-1

Το αποτέλεσμα του α΄ ημιχρόνου που βρήκε προηγούμενη την Θύελλα 2-1 σε βάρος της Φλόγας, παρέμεινε και μέχρι το φινάλε του αγώνα στο Πλαστήρα. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Ροδιάς άνοιξε πρώτη του σκορ στο 7’ με τον Μ. Κατσαούνη, για να ακολουθήσει η ανατροπή για τους γηπεδούχους. Ισοφάρισε σε 1-1 ο Κώστας Θεοφανόπουλος στο 11΄ και ο Σπήλιος Θεοφανόπουλος διαμόρφωσε το 2-1 στο 17΄.

Ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά τερμάτων είχε η Θύελλα με το πέναλτι του Δ. Καραΐνδρου, το οποίο απέκρουσε στο 31΄ ο Χριστοδουλόπουλος.
Δεν είχαμε γκολ στο β΄ ημίχρονο παρά τις εκατέρωθεν προσπάθειες. Η Φλόγα από την πλευρά της προσπαθούσε να διαχειριστεί την κατάσταση και να απειλήσει με αντεπιθέσεις, μήπως και φτάσει στην ισοφάριση, όσο η Θύελλα δεν έβρισκε δίχτυα για το 3-1.

Θύελλα: Γκανατσούλας, Ραμπούσγια, Ραπάι, Αθανασίου, Ράμμος (46΄ Μαρδάς) , Κ. Θεοφανόπουλος, Σωτηρόπουλος (46΄ Μακρυγιαννάκης), Νικολάου, Δ. Καραΐνδρος (46΄ Γ. Καραΐνδρος (λ.τ. 68΄ Β. Νικολακόπουλος), Διαμαντόπουλος, Σπ. Θεοφανόπουλος (75’ Αποστολόπουλος).

Φλόγα: Χριστοδουλόπουλος, Μαραγκός, Γιαννόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Αντρ. Λιακόπουλος (73΄ Νικολακόπουλος), Ανθ. Λιακόπουλος, Γ. Χριστόπουλος, Αναστασόπουλος, Πολ. Κατσαούνης, Γεωργίου (60’ Γ. Κατσαούνης), Μ. Χριστόπουλος.

ΑΕ Αρόης – ΑΕ Αιγίου 2-1

Καλά ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕ Αιγίου στα Προσφυγικά, αφού προηγήθηκε νωρίς (6΄) με τον Μαραυγάκη.
Η Αιγιώτικη ομάδα παρουσίαζε στοιχεία που θα της έδιναν αυτή τη φορά το θετικό αποτέλεσμα, όμως στο 31΄ κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕ Αρόης ισοφάρισε 1-1 με πέναλτι που χρεώθηκε στον Μαραυγάκη και εκτέλεσε εύστοχα ο Μανωλίδης.
Στο 79΄ ο Σπρίντζος δοκίμασε να βγάλει σέντρα στην εστία του Μερκούρη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο πίσω δοκάρι για το 2-1 των γηπεδούχων.
ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Μαραυγάκης, Χρυσανθόπουλος, Τσέλιος, Ε. Αϊντίν, Αλεξόπουλος (58΄ Γκιζέλης), Τζιαντομένικο (80΄ Χρονόπουλος), Σανδραβέλης, Α. Αϊντίν, Μπούζι.
Αστέρας Τέμενης – Αργυρά 0-0
Με οφσάιτ σταματούσαν οι επιθέσεις του Αστέρα κυρίως στο α΄ ημίχρονο, σε ένα από αυτά να έχουμε την κατάληξη σε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε. Για τις αποφάσεις αυτές διαμαρτύρεται ο Αστέρας, που είχε την υπεροχή, του έλειψε το γκολ έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Αργυρά.
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Κουτρουμπίνας, Ραμπαβίλας (73΄ Όρσι), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Μανίκας, Γκιόκα (60΄ Νικολακόπουλος), Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Χριστοδουλόπουλος.

Αχιλλέας Καμαρών – Ηρακλής Πατρών 4-2

Για μια ακόμα αγωνιστική ο Αχιλλέας είχε εντυπωσιακό α΄ ημίχρονο, χωρίς όμως να φτάσει στο φινάλε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Ηρακλής διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι, έπαιξε κυρίως με αντεπιθέσεις και σημείωσε 4 γκολ που του χάρισαν τη νίκη 4-2. Με αυτογκόλ του Ασημακόπουλου προηγήθηκε ο Ηρακλής στο 10΄, για να ακολουθήσει η ισοφάριση από τον Μπλάτα στο 20΄.
Ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή Φούντζουλας έβαλε και πάλι μπροστά του φιλοξενούμενους στο 28΄, με το 1-2 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Ακολούθησε το 1-3 από τον Ανδριόπουλο στο 75΄ και η μείωση 2-3 για τον Αχιλλέα με τον Πέτσι στο 81΄. Με ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις, ο Φούντζουλας διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Αχιλλέας: Ψαριάδης, Κανάγιας, Χύσα, Παπασπυρόπουλος, Ασημακόπουλος, Μπαρμπούνης, Ντακούλιας (87’ Ρόζος), Μούκας, Μπλάτα, Μπούρδος (61΄ Πέτσι), Καττές (71΄ Νγκέλά).

ΑΕ Καλαβρύτων – Φοίνικας / Ζήρια 3-0

Με τον Μητρόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 15΄ ύστερα από σέντρα του Σαλάι, πήγε στα αποδυτήρια η ομάδα των Καλαβρύτων, προηγούμενη 1-0 του Φοίνικα / Ζήρια.
Μέχρι να γίνει το 2-0 οι γηπεδούχοι είχαν το άγχος της ισοφάρισης από τον Φοίνικα / Ζήρια.
Από κόρνερ του Σαλάι, κεφαλιά πάσα του Στ. Τσαβαλά και γκολ με την κεφαλιά στη συνέχεια του Βλάχου, έγινε το 2-0 στο 80΄. Ο Σταύρος Τσαβαλάς πήρε στο 89΄ την απόκρουση της άμυνας από κόρνερ του Καλαμαρά και σημείωσε στην κίνηση ένα υπέροχο γκολ για το τελικό αποτέλεσμα 3-0.
ΑΕ Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι (87΄ Ντάτσι), Βλάχος (87΄ Θεοδοσίου), Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος (46΄ Καλαμαράς), Καυγάς (67΄ Κουτρουμάνης), Μητρόπουλος (81΄ Κέφα), Στ. Τσαβαλάς, Ασπρούκος.
Φοίνικας / Ζήρια: Κωνσταντινόπουλος, Τσάκουλης, Έργκι, Ραυτόπουλος, Γλωσσίδης, Λούλια, Αναστόπουλος (66΄ Κορδοτός), Ψυχογιάννης, Καρέλης (80΄ Τζελάι), Τέρπος (80΄ Παρίσης), Παπακωνσταντίνου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr