background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αμετάβλητη η κορυφή με τις νίκες της πρώτης 4άδας

ΈΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΑΡΟΗΣ

Το σκορ της 8ης αγωνιστικής ανήκει στην Θύελλα Αιγίου που ήταν αποτελεσματική για να φτάσει στο 6-1 απέναντι στο Ζαβλάνι. Με σκόρερ τον Γιώργο Τσαβαλά, τα Καλάβρυτα εξασφάλισαν την εκτός έδρας νίκη 2-0 σε βάρος της Αργυράς.

Μεγάλο σκορ και για τον Αετό Ρίου που επικράτησε με 5-1 κόντρα στην ουραγό ομάδα του Α. Καστριτσίου, που δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» να παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Δύσκολη νίκη 4-2 σημείωσε ο Ηρακλής Πατρών κατά του Αστέρα, με την ομάδα της Τέμενης να άξιζε καλύτερης τύχης και τελικού αποτελέσματος.
Ο Φοίνικας / Ζήρια ήταν καλύτερος στο β΄ ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει ένα ακόμα γκολ μετά το 2-2 που έκανε η ΑΕ Αρόης το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου.

Ο Δαβουρλής είχε το γκολ της νίκης 2-1 στο 88΄, με την ΑΕ Αιγίου σωστά να αισθάνεται αδικημένη.
Κόντρα στη ροή του αγώνα η Φλόγα πήρε τη νίκη 2-1 σε βάρος του Αχιλλέα Καμαρών στο γήπεδο Ροδιάς.

Η Φλόγα είχε τα γκολ 2-1 τον Αχιλλέα που έμεινε στις ευκαιρίες

Απίστευτο παιχνίδι στο γήπεδο της Ροδιάς, με την εξέλιξή του να δικαιώνει αυτούς που υποστηρίζουν ότι στο ποδόσφαιρο σπουδαίο ρόλο παίζει και η τύχη.
Ζωντανό παράδειγμα το τοπικό ντέρμπι, στο οποίο ο Αχιλλέας πίεζε την Φλόγα από το ξεκίνημα της συνάντησης, είχε τρία δοκάρια και το φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με δυο φάσεις είχαν δυο γκολ που ζωγράφισαν την μαγική εικόνα στην Ροδιά.

Δοκάρια ο Αχιλλέας γκολ η Φλόγα

Μόλις στο 5΄ ο Μπούρδος βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με εκπληκτική απόκρουση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε μπροστά στην εστία και στη συνέχεια απομακρύνθηκε. Στο 14΄ τον μιμήθηκε ο Κανάγιας, ο οποίος με φάουλ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της Φλόγας.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στα δοκάρια και τις ευκαιρίες του Αχιλλέα με γκολ στο 20΄. Ο Γιώργος Χριστόπουλος με ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή παραβίασε την εστία του Μακρυγιαννάκη για το 1-0.

Στο 25΄ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Καμαρών για να διαμορφώσει το 2-0.
Στο 27΄ δοκάρι είχε για τον Αχιλλέα και ο Ασημακόπουλος (τρίτο), αφού η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Νωρίς η μείωση 1-2 από τον Αχιλλέα χωρίς συνέχεια

Το γρήγορο γκολ της ομάδας των Καμαρών στο β΄ ημίχρονο, που πέτυχε ο Κανάγιας στο 52΄, άφηνε πολλά χρονικά περιθώρια στον Αχιλλέα να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά εις μάτην. Η Φλόγα φροντίζοντας την αμυντική της γραμμή και με λίγες αντεπιθέσεις, κράτησε το 2-1 και το πολύτιμο τρίποντο.

Φλόγα: Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κατσαούνης, Γιαννόπουλος (61΄ Α. Λιακόπουλος), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Αναστασόπουλος, Νικολακόπουλος (73΄ Θωμάς), Μπαντούνας, Γ. Χριστόπουλος, Μαραγκός, Μ. Χριστόπουλος.

Αχιλλέας: Μακρυγιαννάκης, Κανάγιας, Χύσα, Ιατρόπουλος (46΄ Ντακούλιας), Ασημακόπουλος, Μπαρμπούνης, Πέτσι, Μούκας, Μπλάτα (70΄ Γκόγκος), Μπούρδος (85΄ Καραμπούλας), Παπασπυρόπουλος (46΄ Φίλιας).

Δαβουρλής – ΑΕ Αιγίου 2-1

Άξιζε καλύτερη τύχη στο γήπεδο της Αγυιάς η ΑΕ Αιγίου, έπεσε τελικά μαχώμενη και αδικημένη με τον γκολ του Πρέμτου στο 88΄.
Νωρίτερα η ομάδα του Αιγίου είχε ισοφαρίσει 1-1 αμέσως το γκολ του Ραμαντάνη στο 60’, με το πέναλτι που κέρδισε ο Α. Αϊντίνα και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαραυγάκης.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Μαραυγάκης, Κόλα, Τσέλιος, Ε. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος, Τζιαντομένικο, Μπάσα, Α. Αϊντίν, Αλεξόπουλος.

Ηρακλής Πατρών – Αστέρας Τέμενης 4-2

Καλά στάθηκε στο α΄ ημίχρονο απέναντι στον Ηρακλή Πατρών ο Αστέρας, ισοφαρίζοντας με τον Κουτρουμπίνα 1-1 στο 17΄ το γκολ που είχε πετύχει ο Φούντζουλας στο 11΄, δίνοντας το προβάδισμα 1-0 στον Ηρακλή.

ομάδα της Τέμενης είχε θέματα για να διαμαρτυρηθεί όπως το γκολ του Δαλιάνη με φάουλ που ακυρώθηκε, αλλά και τις αμφιβολίες στον καταλογισμό δυο οφσάιτ, που σταμάτησαν τις επιθέσεις του Αστέρα. Στο β΄ ημίχρονο ο Φούντζουλας πέτυχε ακόμα δυο γκολ στο 50΄ και 56΄, ανεβάζοντας την διαφορά στο 3-1. Ο Γιαννόπουλος έβαλε προσωρινά στο παιχνίδι τον Αστέρα, μειώνοντας σε 2-3 στο 79΄ αφού θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα αυτό με την καλή αγωνιστική εικόνα που έβγαλε ο Αστέρας, όμως ο Βογιατζής διαμορφώνοντας το 4-2 στο 93΄ εξασφάλισε τη νίκη για τον Ηρακλή Πατρών.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Χριστοδουλόπουλος (87΄ Μαυρούλιας), Ραμπαβίλας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς (59΄ Νικολακόπουλος), Χαρδαλούπας (81΄ Γκιόκα), Ορσι (59΄ Μανίκας), Κουτρουμπίνας, Δαλιάνης, Γιαννόπουλος.

Αργυρά – Καλάβρυτα 0-2

Είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας στο γήπεδο Προαστείου η ΑΕ Καλαβρύτων, πήρε μια …επαγγελματική νίκη απέναντι στην Αργυρά με σκόρερ των δυο τερμάτων τον Γιώργο Τσαβαλά. Στο 51΄ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Ντολάνι και στο 73΄ μετά την κάθετη του Σταύρου Τσαβαλά ο Γιώργος με ατομική προσπάθεια και αφού ξεπέρασε τον τερματοφύλακα Πρέμτο διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Ρετζίνο (60΄ Σαλάι), Ντολάνι, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Καλαμαράς, Μητρόπουλος (69΄ Κουτρουμάνης), Γ. Τσαβαλάς (78΄ Γκλαβάς), Στ. Τσαβαλάς, Καυγάς.

Φοίνικας / Ζήρια – ΑΕ Αρόης 2-2

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι στο γήπεδο Καμαρών ο Φοίνικας / Ζήρια, που βρέθηκε να χάνει στο 8΄ 0-1 από την ΑΕ Αρόης, που είχε σκόρερ τον Σπρίντζο.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι ισοφαρίζοντας1-1 με τον Τέρπο στο 26΄ και παίρνοντας προβάδισμα 2-1 με τον Λούλια στο 28΄. Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους η ΑΕ Αρόης ισοφάρισε 2-2 με τον Μάλλιαρη και έκτοτε ακολούθησε φουλ επίθεση για την ομάδα του Νίκου Ψυχογιάννη, που όμως παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης.

Φοίνικας / Ζήρια: Κωνσταντινόπουλος, Τσάκουλης, Νικολάου (65΄ Έργκι), Ραυτόπουλος, Αγγελάκης (53΄ λτ. Παπακωνσταντίνου), Λούλια, Αναστόπουλος, Ψυχογιάννης, Χαραλαμπόπουλος (77΄ Παρίσης), Τέρπος, Γλωσσίδης.

Θύελλα – Ζαβλάνι 6-1

Είχε ουσία στο παιχνίδι της η πρωτοπόρος Θύελλα Αιγίου, γεγονός που την έφερε με το καλύτερο σκορ στην 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Αντίθετα με το Ζαβλάνι που αδικείται από το τελικό σκορ, αφού έβγαλε και από την πλευρά του αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Γκανατσούλα, σημειώνοντας μόνο ένα γκολ με τον Μπακούρο, μειώνοντας προσωρινά σε 1-4.

Η Θύελλα σκόραρε τρις σε κάθε ημίχρονο. Με Διαμαντόπουλο, Σωτηρόπουλο και Γ. Καραΐνδρο στο πρώτο και στη συνέχεια με Μουρτίκα, Δ. Καραΐνδρο και τον Σωτηρόπουλο να πετυχαίνει ένα υπέροχο δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90΄.

Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Ράμμος (59΄ Β. Νικολακόπουλος), Νικολάου, Αθανασίου, Μαρδάς (59΄ Μουρτίκας), Σωτηρόπουλος, Ραπάι, Γκιώνης (69΄ Μακρυγιαννάκης), Γ. Καραΐνδρος (59΄ Ραμπούσγια), Διαμαντόπουλος, Σπ. Θεοφανόπουλος (69΄ Δ. Καραΐνδρος).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr