background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με τρεις ομάδες η Αιγιάλεια στην πρώτη 5άδα

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μαζί με την Α΄ κατηγορία είχε ξεκινήσει η Β΄, που όμως έμεινε πίσω αφού η μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, είχε δώσει μια εμβόλιμη πριν τις γιορτές. Είναι σειρά τώρα της Β΄ κατηγορίας να κάνει μια εμβόλιμη αγωνιστική, που είναι για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ισοφαρίζοντας έτσι στις 9 αγωνιστικές την Α΄ κατηγορία.
Το ζητούμενο είναι πόσο ασχολήθηκαν για τα δυο αυτά συνεχόμενα παιχνίδια προπονητές και ποδοσφαιριστές εν μέσω εορταστικής περιόδου, που οι προκλήσεις ήσαν αμέτρητες για διασκέδαση και φαγητό. Η αλήθεια θα φανεί από τις …ζυγαριές, καθώς και από την αγωνιστική κατάσταση που θα παρουσιάσει ο κάθε ποδοσφαιριστής, στα επίσημα παιχνίδια που πλησιάζουν και θα είναι συνεχόμενα.

Σφήνα ο Αετός Ρίου στην πρώτη 5άδα

Καλά τα πάνε τα σωματεία της περιοχής μας τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες 7 αγωνιστικές που έχουν ολοκληρωθεί στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας.

Συγκεκριμένα οι ομάδες μας έχουν καπαρώσει τις 4 από τις πρώτες 5 προνομιούχες θέσεις που μετά το πρώτο σωματείο το οποίο ανέρχεται αυτόματα, οι υπόλοιπες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ακόμα θέση που οδηγεί στην Α΄ κατηγορία.

Ο Αετός Ρίου προς το παρόν παρεμβάλλεται ανάμεσα από Θύελλα Αιγίου, Καλάβρυτα, Αστέρα Τέμενης και Φοίνικα / Ζήρια στην πρώτη 5άδα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο αλλά και με το αγωνιστικό του προφίλ ότι θα αποτελέσει έναν δυνατό αντίπαλο στον στόχο της ανόδου.

Καμαρώνει η ομάδα του Ρίου για την πρόκρισή του στο κύπελλο σε βάρος της Θύελλας Αιγίου, η οποία όμως με την σειρά της τον φιλοδώρησε με 4 γκολ στο γήπεδο Πλαστήρα (4-1) για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Γηπεδικό πλεονέκτημα στους πρωτοπόρους

Ένα θετικό στατιστικό για τις ομάδες που καταλαμβάνουν τις πρώτες 5 θέσεις, είναι ότι από τα 7 παιχνίδια που έχουν δοθεί, έχουν παίξει τα λιγότερα (3) στην έδρα τους.
Μάλιστα με εξαίρεση τον Αστέρα Τέμενης που είχε την ήττα (1-4) στην πρεμιέρα από τον Αετό Ρίου, τα υπόλοιπα πρωτοπόρα σωματεία έχουν το απόλυτο στην έδρα τους (3Χ3), με την πρώτη της βαθμολογίας Θύελλα να έχει το απόλυτο και εκτός έδρας (4Χ4).

Τα μεταξύ τους αποτελέσματα θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο

Όσο οι αγωνιστικές πληθαίνουν, τόσο θα δημιουργείται με τον καιρό μια απόσταση ανάμεσα στις ομάδες, αφού στον 2 όμιλο τα σωματεία δείχνουν πως κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες.
Αυτό που θα κάνει την διαφορά στους πρωταγωνιστές του ομίλου θα είναι τα αποτελέσματα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Το σίγουρο είναι ότι οι δυο πρώτες ομάδες της περιοχής μας και της βαθμολογίας, που είναι Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων, έχουν πείσει από τώρα ότι μπορούν εύκολα να εξασφαλίσουν τις δυο από τις πρώτες 5 θέσεις της βαθμολογίας, διεκδικώντας έτσι την άνοδό τους, που παράλληλα θα σημάνει και την επιστροφή τους στην Α΄ κατηγορία.

Χωρίς εκκρεμότητες ο όμιλος Αιγίου

Με την πραγματοποίηση του αγώνα Αστέρας Τέμενης – Φλόγα Ροδιάς που ήταν σε εκκρεμότητα, πλέον όλες οι ομάδες από τον όμιλο Αιγίου έχουν από 7 αγώνες.
Το ενδεχόμενο να δούμε και πάλι αναβολές στο μέλλον αφού οι διαιτητές δεν επαρκούν για την κάλυψη όλων των αγώνων, είναι αναμενόμενο και μακάρι να μην πλήξει αρκετά τον όμιλό μας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr