background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στη Ροδιά η τοπική συνάντηση Φλόγα – Αχιλλέας

ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ

Μετά από αρκετό καιρό με τη μεσολάβηση της εορταστικής περιόδου, επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ο 2ος όμιλος της Β΄ κατηγορίας. Το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις επανέρχεται με την πρωτοπόρο Θύελλα Αιγίου να υποδέχεται την Κυριακή στο γήπεδο Πλαστήρα το Ζαβλάνι, στοχεύοντας την 8η συνεχόμενη νίκη της και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη εκτός έδρας, αλλά έχουν δυο ισοπαλίες που υποχρεώνουν την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου να αγωνιστεί σοβαρά και ανεπηρέαστα από την αγωνιστική απραξία.

Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Θύελλας, δεν θα είναι πια ο έμπειρος μέσος Κώστας Αρβανίτης που μετακόμισε στον Παναιγιάλειο και ο Κυριάκος Αθανασίου καλείται να βρει λύσεις στο θέμα της αντικατάστασής του.

Πάει Προάστειο να παίξει με την Αργυρά η ΑΕ Καλαβρύτων

Τον στόχο της νίκης έχει η ΑΕ Καλαβρύτων στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Αργυρά. Στο γήπεδο Προαστείου το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να μην δείχνουν τόσο ισχυροί όσο και την περασμένη σεζόν, χωρίς αυτό να σιγουρεύει τη νίκη για την ομάδα του Κωστή Βλάχου.
Τα Καλάβρυτα διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στον όμιλο Αιγίου και θα πρέπει να το αποδείξουν και στο παιχνίδι της Κυριακής.

Μια η τοπική αναμέτρηση στην Αιγιάλεια

Μόνο ένα παιχνίδι με ομάδες της περιοχής μας περιέχει η 8η αγωνιστική και είναι στο γήπεδο της Ροδιάς. Η γηπεδούχος Φλόγα υποδέχεται τον Αχιλλέα Καμαρών το Σάββατο σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού οι αντίπαλοι έχουν βασικά τον κοινό στόχο της παραμονής, ενώ παράλληλα βρίσκονται στις τελευταίες βαθμολογικές θέσεις.
Η Φλόγα δείχνει πιο δυνατή στην έδρα της αφού εκτός έδρας ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό, ενώ ο Αχιλλέας δεν έχει ακόμα νίκη μακριά από τις Καμάρες.

Εύκολο το παιχνίδι του Αετού Ρίου με το Α. Καστρίτσι

Στην 3η θέση της βαθμολογίας ο Αετός έχει σαν πρώτο στόχο την παραμονή του στην πρώτη προνομιούχο πεντάδα, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς από Θύελλα και ΑΕ Καλαβρύτων που προηγούνται. Λογικά δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετωπίζοντας στο Ρίο το ουραγό και χωρίς βαθμούς σωματείο του Α. Καστριτσίου.

Μεσημέρι Κυριακής (12:30) ο Αστέρας  στην Αγυιά με τον Ηρακλή Πατρών

Την 4η θέση που βρέθηκε με την τελευταία του νίκη θέλει να υπερασπιστεί στο γήπεδο της Αγυιάς ο Αστέρας, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή Πατρών. Δύσκολο το παιχνίδι για την ομάδα της Τέμενης, όπως και μεγάλο ενδιαφέρον περιέχει και το τελικό αποτέλεσμα για τους δυο αντιπάλους.

Με την ισόβαθμη ΑΕ Αρόης ο Φοίνικας / Ζήρια στο γήπεδο Καμαρών

Τρεις ομάδες μοιράζονται την 5η θέση με 11 βαθμούς. Είναι το Ζαβλάνι που παίζει στο Αίγιο με την Θύελλα, είναι και οι δυο αντίπαλοι της Κυριακής στο γήπεδο Καμαρών.
Ο τυπικά γηπεδούχος Φοίνικας / Ζήρια έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποσπαστεί από τους δυο ισόβαθμούς του, αρκεί να σημειώσει νίκη απέναντι στην ΑΕ Αρόης.

Φιλοξενείται από τον Δαβουρλή η ΑΕ Αιγίου

Ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι περιμένει το Σάββατο στο γήπεδο της Αγυιάς την ΑΕ Αιγίου. Ο γηπεδούχος Δαβουρλής έχει χάσει βαθμούς εκτός προγράμματος και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Αιγίου θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μετά από αυτή που της έδωσε τη νίκη 4-2 με τον Αετό Ρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr