background img
banner
banner

Δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις για το αποχετευτικό

ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Ενημέρωση γύρω από το έργο των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης, που έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής 15 Ιανουαρίου στη Ροδοδάφνη και συγκεκριμένα στο καφενείο «Παπαηλιόπουλου». Να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη λαϊκή συνέλευση για το θέμα στη Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης, μετά την Άβυθο, ενώ επίκειται και μία ακόμη στο Πανόραμα.

΄΄Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται λαϊκές συνελεύσεις και έτσι ενημερώνονται άμεσα οι συνδημότες μας, ενώ ταυτόχρονα κι εμείς είμαστε δίπλα τους για να τους καθοδηγούμε σε ό,τι αφορά το μεγάλο και σημαντικό έργο της αποχέτευσης, που αποτελεί μία σημαντική υποδομή, αναβαθμίζοντας την περιοχή μας΄΄, σχολίασε στο protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροδοδάφνης, Γιώργος Παλαιολογόπουλος.

Ενημέρωση από τον δήμαρχο

Κομβικό σημείο αποτελεί η Άβυθος στην οποία ήδη ξεκινούν οι συνδέσεις και εκεί δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη λαϊκή συνέλευση, όπου ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος πληροφόρησε τους κατοίκους για τη σπουδαιότητα του έργου, για τη διαδικασία, λύνοντας ταυτόχρονα και τις απορίες που εκφράστηκαν. Όπως τονίστηκε, το τέλος σύνδεσης είναι 350 ευρώ, συν 84 ευρώ για τον ΦΠΑ. Οι δημότες θα έρχονται σε συνεννόηση με τη ΔΕΥΑΑ και ακολούθως θα προχωρούν στη σύνδεση μέσω του υδραυλικού που προτιμά ο καθένας.

Ερωτήσεις σημειώθηκαν σχετικά με τις όποιες καθυστερήσεις του έργου και το χρονοδιάγραμμα για τους άλλους δύο οικισμούς, όπως επίσης και για τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού σε δόσεις. Σε γενικές γραμμές η λαϊκή συνέλευση, στην οποία παρέστη και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης, πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν τη χρησιμότητα και σπουδαιότητα του έργου.

Όπως τόνισε ο κ. Παλαιολογόπουλος, ΄΄είναι ένα έργο για την κοινωνία και την Αιγιάλεια, αναπτυξιακού χαρακτήρα. Το είχαμε οραματιστεί χρόνια, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εκτελεστεί, προς όφελος όλων μας. Ας ελπίσουμε να δρομολογηθεί άμεσα και το έργο για τους υπόλοιπους οικισμούς που δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα εργολαβία, ούτως ώστε να ωφεληθεί διπλά ο δήμος και σε περιβαλλοντικό επίπεδο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr