background img
banner
banner

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Έχουμε βελτιωθεί μετά την φιλική αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΆΡΗ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ένας σπουδαίος επιθετικός με αρκετούς φίλους στην περιοχή μας ο Θανάσης Παπουτσής, παρουσιάζει τώρα ικανότητες και από την θέση του προπονητή. Οδηγεί τον Άρη στην πρώτη δυαδα του ομίλου και ευελπιστεί ότι μπορεί να είναι η ομάδα του σε μια από τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Το protionline.gr μίλησε με τον προπονητή Θανάση Παπουτσή για τον Άρη, τον όμιλο και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο.

Η μέχρι τώρα πορεία ήταν όπως περιμένατε;
Δουλεύουμε με μεράκι από πέρυσι στην ομάδα του Άρη. Γνωρίζαμε κάποια σημεία που έχριζαν βελτίωσης και πραγματοποιήσαμε προσθήκες με ποιότητα.
Είμαστε ένα από τα φαβορί σε έναν δύσκολο όμιλο και η μέχρι τώρα πορεία μας είναι ικανοποιητική.

Θα μπορούσατε να αποφύγετε την ήττα που έχετε από τον Εθνικό Πατρών;
Μας στοίχισε ένα λάθος στο α΄ ημίχρονο σε ένα αχρείαστο πέναλτι που κάναμε και δεχτήκαμε το γκολ. Θα μπορούσαμε καλύτερα, αλλά αυτό πέρασε και κοιτάζουμε μπροστά.

Δυο λόγια για το ντέρμπι της Κυριακής
Έχουμε αντίπαλο το φαβορί για το πρωτάθλημα, με ποιότητα παικτών, ιστορία και βαριά φανέλα. Είμαστε κι εμεις σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα έρθουμε να παίξουμε στα ίσα διεκδικώντας το καλύτερο.

Πόσο καλά γνωρίζετε τον Παναιγιάλειο;
Θα έλεγα αρκετά καλά. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια του και σίγουρα είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτή την κατηγορία. Τον σεβόμαστε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στην απόδοσή μας.

Πόσο ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα της Κυριακής στο πρωτάθλημα;
Πιστεύω ότι δεν θα κριθεί κάτι από το αποτέλεσμα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Μέχρι το φινάλε θα παίζονται όλα, με τον πλέον ικανό και τυχερό να κερδίζει την πρωτιά, ή αν θέλετε τη μια από τις πρώτες δυο θέσεις.
Έχουμε παράλληλα βελτιωθεί ύστερα από το φιλικό που είχαμε δώσει στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε και την Κυριακή στο γήπεδο.

Πως θα κινηθείτε στην περίοδο των μεταγραφών;
Το υπάρχον ρόστερ μας καλύπτει. Έχουμε παιδιά που περιμένουν και αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μόνο αν βρεθεί κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό θα το προσθέσουμε στην ομάδα. Τα παιδιά έχουν δείξει στην μέχρι τώρα πορεία ότι έχουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει στα πρώτα 8 παιχνίδια;
Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας, δηλαδή Παναιγιάλειος, Άρης και Κεραυνός.
Ο όμιλος ο δικός μας είναι αρκετά δυνατός. Ο Εθνικός, ο Αετός Πατρών, η Νίκη Προαστείου μπορούν να κάνουν ζημιές. Σίγουρα αυτό δυσκολεύει περισσότερο τους πρωταγωνιστές, από την άλλη όμως ανεβάζει το αγωνιστικό επίπεδο και τον ανταγωνισμό κι αυτό είναι καλό για την ετοιμότητα και το πλεονέκτημα που θα έχει ο όμιλός μας απέναντι στον άλλο.

Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει από τον 1ο όμιλο;
Παραδοσιακά Διαγόρας, Αχαϊκή, Πανμοβριακός και η Θύελλα Πατρών που έχω παρακολουθήσει, είναι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και θα βάλουν δύσκολα στα playoff.

Η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας μπορεί να αλλάξει και από τι θα εξαρτηθεί;
Γενικά νομίζω ότι οι τρεις πρώτοι θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για την προνομιούχο πρώτη δυάδα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άλλες ομάδας αποτελούν αμελητέα ποσότητα. Υπάρχουν καλές ομάδες που βρίσκονται χαμηλά, έχουν ικανότητες, δύσκολα όμως θα μπορέσουν να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα.

Με τι θα ήθελες να κλείσεις το διάλογό μας;
Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν.
Να απολαύσουμε το παιχνίδι της Κυριακής σε φιλικά πλαίσια και με σεβασμόγια την ιστορία των δυο ομάδων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr