background img
banner
banner

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: “Θα κάνουμε τα πάντα ώστε ο Παναιγιάλειος να πετύχει τους στόχους του”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου, Θόδωρος Ανδριόπουλος, επιστρέφει στο Αίγιο ύστερα από 22 χρόνια αυτή την φορά σαν προπονητής. Μιλά στην «Π» για τον αγώνα με τον Άρη Πατρών, τη νέα του συνεργασία, την ομάδα και τους στόχους της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή χρονιά με υγεία και μια ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς βία και ακρότητες…

Πως είδες την υποδοχή των φιλάθλων και από πού εξαρτήθηκε η συμπεριφορά τους;

Θα πω ήταν η αναμενόμενη γιατί είμαι γνώριμος από την ποδοσφαιρική μου θητεια και υπάρχει μια ωραία χημεία. Παράλληλα όμως επισκέπτομαι πολλές φορές το Αιγιο γιατί εκεί μένουν τα παιδιά μου.

Είχες συνεργασία με μεγαλύτερες κατηγορίες, δεν δίστασες όμως να έρθεις στο Αίγιο για τον Παναιγιάλειο της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας. Πως το αποφάσισες;
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και θεωρώ ότι το ονομα του Παναιγιαλείου είναι μεγάλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Πιστεύω ότι κανείς δεν θα μείνει αδιάφορος με μια τέτοια πρόσκληση συνεργασίας. Πόσο μάλλον εγώ που έχω φορέσει την φανέλα σαν παίκτης κι έχω ζήσει πολλές όμορφες στιγμές.

Η επιστροφή σου συνέπεσε με την παρακολούθηση ενός ντέρμπι του 2ου ομίλου. Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα του Παναιγιάλειου;
Ειχα δει κάποια παιχνίδια στα οποία ο Παναιγιάλειος είχε παρουσιάσει πολλα θετικά στοιχεία. Όμως στο ντέρμπι με τον Άρη δεν είχε την αναμενόμενη αποδοση, για να ακολουθήσει μοιραία αυτή η απρόσμενη ήττα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακιά στιγμή.

Πρώτη σου προπόνηση ήταν την Δευτέρα. Ποιες είναι οι πρώτες κατευθύνσεις σου για την βελτίωση της ομάδας;
Σίγουρα από την πρώτη μέρα με την βοήθεια του Γυμναστή θέλω να περάσω την δίκη μου φιλοσοφία σε πολύ μικρό διάστημα γιατί τα παιχνίδια τρέχουν κ ο χρόνος πιεζει. Παράλληλα θέλω να δώσουμε έμφαση σε πολλά τακτικά κομμάτια. (Άμυνα-επίθεση στατικές φάσεις κλπ).

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις για μεταγραφές και σε ποιες θέσεις;
Πραγματικά είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές με ουσία αλλά και σε μικρό αριθμό. Υπάρχει χρόνος για να αξιολογήσουμε με ηρεμία κάποιους παίκτες,ώστε να καταλήξουμε στις προσθήκες που θεωρούμε απαραίτητες.

Στην κατηγορία που αγωνίζεται ο Παναιγιάλειος μόνος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος. Υπάρχει αισιοδοξία για την θετική κατάληξη στο φινάλε του πρωταθλήματος;
Είναι δυνατόν να μην μιλάμε για πρωτάθλημα και άνοδο; Αυτός είναι ο στόχος της Διοίκησης, ολόκληρου του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών. Θεωρώ το αυτονόητο ότι η κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα δεν αρμόζει στην ιστορία του, στους φιλάθλους του και γενικά στην οικογένεια του Παναιγιαλείου.

Ποιο είναι τέλος το μήνυμα που θα ήθελες να περάσεις στους Αιγιώτες φιλάθλους;
Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι φίλαθλοι είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης της ομάδας.
Και κυριολεκτώ γιατί το έχω γευτεί. Τον θέλουμε κοντά μας εγώ, οι παίκτες και η Διοίκηση. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο που είναι η άνοδος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr