background img
banner
banner

Κ. Σπηλιόπουλος: «Η βασική δημοτική οδός Κλεισούρας αδιάβατη»

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΑΧΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ 1ο ΛΥΚΕΙΟ

Επίσκεψη στην οδό Κλεισούρας στο Αίγιο έκανε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σπηλιόπουλος με τα στελέχη της παράταξης του Γιώργο Γκίκα, Παναγιώτη Μαρινόπουλο και Χρήστο Κουμπέτσο, προκειμένου να δουν το δρόμο που οδηγεί στο 1ο Λύκειο Αιγίου και παραμένει «αδιάβατος», όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Η οδός Κλεισούρας είναι βασικός δημοτικός δρόμος που οδηγεί από την οδό Κορίνθου προς το ΙΚΑ, τον Άγιο Χαράλαμπο, το πρώτο Λύκειο, το υπό κατασκευή κτίριο για ΑΜΕΑ του ΕΚΑΜΕ Αιγίου, κλπ.

Ο δρόμος αυτός εγκαταλελειμμένος και ελλιπής με μία ακόμα και φυσιολογική βροχή γίνεται αδιάβατος, όπως έγινε και χθες Τρίτη 10/1/2023. Όπως μας περιέγραψαν μαθητές και γονείς ήταν αδύνατο να περάσουν το δρόμο αυτό, λόγω του ότι τα νερά είχαν πλημμυρίσει σε μεγάλο μήκος. Για το λόγο αυτό και μόνον, όπως μας είπαν, οι μαθητές από σήμερα έκαναν κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος του πρώτου Λυκείου.

Επισκεφτήκαμε με μέλη της παράταξής μας στην περιοχή και συνομιλήσαμε με παιδιά και γονείς.

Διαπιστώσαμε ότι:

1. ο δρόμος αυτός αν και εξυπηρετεί πλήθος συμπολιτών μας και τα παιδιά του πρώτου Λυκείου, είναι σε κακή κατάσταση, τα φρεάτια είναι βουλωμένα και ακαθάριστα.
2. οι σχάρες είναι κατεστραμμένες ή απουσιάζουν, οι εκκρεμότητες που άφησε ο εργολάβος της αποχέτευσης είναι πολλές και μεγάλες με κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών.
3. τέλος ο δρόμος αυτός επειδή είναι και βασικός δρόμος και θα γίνει με την επέκτασή του ακόμα πιο σημαντικός, χρειάζεται επανασχεδιασμό, τις απαραίτητες διαπλατύνσεις και μελέτη κυκλοφοριακή καθώς και μελέτη αποχέτευσης – ομβρίων.

Η πόλη επεκτείνεται, δυστυχώς όμως χωρίς τις βασικές πρόνοιες για τα έργα υποδομής που θα εξυπηρετούν τους πολίτες και τις λειτουργίες της.

Η κατάσταση της οδού Κλεισούρας και τα προβλήματα που δημιουργεί, δυστυχώς δείχνουν, ότι ο Δήμος αδυνατεί να λύσει τα βασικά του κρίσιμα προβλήματα. Που δημιουργούν προβλήματα και δικαιολογημένες αντιδράσεις στους πολίτες.

Ο Δήμος χρειάζεται σχέδιο, λύσεις και αποτελέσματα στα κρίσιμα ζητήματα της καθημερινότητας και στα προβλήματα που δυστυχώς χρονίζουν χωρίς να βρίσκουν τη λύση τους.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr