background img
banner
banner

Με επισκέψεις αγάπης περνά στο 2023 η Ομοσπονδία Συλλόγων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Πλημμυρισμένοι με τα συναισθήματα της αγάπης για τον συνάνθρωπο και την αίσθηση της δοτικότητας, τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο “Σπίτι” του “Χαμόγελου του παιδιού” στην Τέμενη, την παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου.
Τα δώρα, η θετική αύρα, οι ευχές… περίσσευαν και βεβαίως, η διάθεση για δημιουργία, ήταν πραγματικά και η απόλυτη “σημασία” της όλης δράσης. Η θετικότητα που “εκπέμπει” η συγκεκριμένη ομάδα, ολοκληρώνεται για την τελευταία από τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις, με την επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ Αιγίου.

Μοίρασαν ευχές και δώρα στα παιδιά

Η αντιπροσωπεία της Ο.Σ.Α. αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της Σταύρο Καραδημητρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Αθανάσιο Μπαλτουμά, αλλά και τον Γραμματέα Νικόλαο Παπαδόπουλο, επισκέφτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την συγκεκριμένη δομή, όπου μοιράστηκαν γλυκίσματα και δωράκια και στα 26 παιδάκια, τα οποία περιείχαν γούρια που στο κέντρο τους υπήρχε γραμμένη την λέξη “ΑΓΑΠΗ”. Κάτι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και την εβδομάδα που έρχεται, καθώς τα μέλη του συλλόγου θα βρεθούν ξανά κοντά σε «παιδιά» της περιοχής, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΜΕ/ΑΜΕΑ, όπου θα μοιραστούν και εκεί δώρα σε όλους τους εκπαιδευόμενους, καραμέλες και σοκολάτες, ενώ θα υπάρξουν και χειροτεχνίες και άλλα αναμνηστικά εορταστικού χαρακτήρα.

Συνάντηση προέδρων από σωματεία όλης της χώρας

Εν τω μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Προέδρων και Εκπροσώπων από Ενώσεις και Ομοσπονδίες από όλη την Ελλάδα, δράση που έλαβε χώρα για πρώτη φορά, υπό αυτή την ευρεία έννοια.

Η φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ έγινε ανταλλαγή ευχών αλλά και απόψεων για την λειτουργία των ομοσπονδιών. “Μιλήσαμε για τα προβλήματα που υπάρχουν, συμφωνήσαμε για τις επόμενες κινήσεις και ανανεώσαμε το ραντεβού μας, για το αμέσως επόμενο διάστημα…” ήταν τα λόγια του προέδρου της Ο.Σ.Α. στο protionline.gr μιλώντας για την συνάντηση που έγινε μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στ. Καραδημητρόπουλος: “Ξεκινάμε δυναμικά το νέο έτος”

Η καινούρια χρονιά ξεκινάει με αρκετή δράση. Πρόκειται για το εορταστικό ημερολόγιό μας, για το 2023. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που είναι πάντα αρωγοί στις δραστηριότητες του εθελοντισμού, μέσα από τα πολιτιστικά σωματεία της Αιγιάλειας. Στο φετινό ημερολόγιο υπάρχουν εικόνες από τοπία και δράσεις που πραγματοποίησαν τα σωματεία – μέλη της ΟΣΑ και καλούμε όλο τον κόσμο να το δει, να το προμηθευτεί, γιατί αξίζει τον κόπο. Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε κάποια διαφορετική περιοχή της Αιγιαλείας” ανέφερε ο πρόεδρος της Ο.Σ.Α. Σταύρος Καραδημητρόπουλος. Να σημειωθεί ότι, η διάθεση του ημερολογίου γίνεται εντελώς δωρεάν και τη διανομή του έχουν αναλάβει τα μέλη του συλλόγου. “Ο στόχος είναι η προβολή της Αιγιάλειας μέσα από τα πολιτιστικά της Σωματεία. Το ημερολόγιο υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή και όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει email στο [email protected] και θα το λάβει άμεσα. “Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε και το 2023 το βασικό μας σκεπτικό, που είναι η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των μελών μας, ώστε οι δράσεις που θα προκύψουν από τα σωματεία – μέλη να είναι καινοτόμες και πρωτοποριακές για την Αιγιάλεια. Ελπίζουμε στην καλή συνεργασία με τους φορείς και στην μεγαλύτερη συμμέτοχη εθελοντών!” τόνισε ο κ. Καραδημητρόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Ο εθελοντισμός, η διαπίστευση της επιτυχίας!»

Μιλώντας για τις δραστηριότητες του συλλόγου, ο Γραμματέας της Ο.Σ.Α. Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε: “Η Ομοσπονδία μας έχει εθελοντικό χαρακτήρα και επιδιώκουμε να προσφέρουμε με την παρουσία μας, βοήθεια σε κάθε κοινωνική πτυχή της ζωής. Η υποστήριξη της κοινωνίας και των παιδιών που έχουν ανάγκη είναι ο αυτοσκοπός μας. Όπως επίσης, γενικά όλες οι δράσεις μας έχουν ανάλογο αντικείμενο. Το ευχάριστο είναι ότι τα “προβλήματα” με την πανδημία του κορωνοϊού, δείχνουν να σταματούν πλέον, οπότε η χρονιά που ήρθε, το ‘23 θεωρούμε και ευχόμαστε να είναι το πιο δημιουργικό και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δράση μας. Ο εθελοντισμός είναι η διαπίστευση κάθε επιτυχίας και εμείς θέλουμε να τα πετύχουμε όλα!” ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr