background img
banner
banner

Νέο πρόσωπο ο Τσουλέας στον Κεραυνό Αιγίου | ΦΩΤΟ

Ο Δημήτρης Τσουλέας από την Καλαμάτα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κεραυνού και στον προχθεσινό αγώνα πήρε μια πρώτη “γεύση” από τη νέα του ομάδα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά εν όψει της συνέχειας. 0 26χρονος Μεσσήνιος φόργουορντ (1.98) παίζει κυρίως στη θέση “4” και έχει παραστάσεις από τις Εθνικές κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί και σε ΕΑΠ, Παναχαϊκή.

Όσο αφορά στο χθεσινό παιχνίδι, ο Κεραυνός ήταν από την αρχή πάντα μπροστά στο σκορ αυξάνοντας τη διαφορά στην επανάληψη έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ζαβέρδα, Πολυδωρόπουλο Σαμαρά και Ιατρόπουλο. Από τους φιλοξενούμενους κορυφαίος ήταν ο Τουλάτος, που στο πρώτο ημίχρονο κρατούσε μόνος την ομάδα του κοντά στο σκορ, ενώ στο β΄ μέρος βοήθησαν και οι Λιόλιος, Κωνσταντόπουλος, Αναστασίου.

Τα 10λεπτα: 21-22, 35-31, 55-46, 78-64.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ (Δούσκας): Πολυδωρόπουλος 20 (3), Σαμαράς 15 (2), Βαφειάδης 4, Ιατρόπουλος 11, Ζαβέρδας 17 (2), Χρυσανθόπουλος 5, Νάτσκος 1, Σπηλιωτόπουλος 5, Τσουλέας.

ΑΣΑΑ (Τουβάκης): Τουλάτος 21, Κωνσταντόπουλος 14 (3), Αναστασίου 10, Μάγκος 4, Λιόλιος 13 (2), Δ. Μπαράκος 2, Μελετίου, Γεωργίου, Χατζηβασιλείου


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr