background img
banner
banner

Πρώτη προπόνηση με Θόδωρο Ανδριόπουλο και… επιστράτευση Σχοινά

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΛΕΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος έπιασε δουλειά από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση των μελανόλευκων.
Πριν το ξεκίνημα προπόνησης και αποθεραπείας ο νέος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αρη. Εξέθεσε τις δικές του απόψεις στον τρόπο ομαδικής αλλά και ατομικής λειτουργίας, πέρασε ένα πρώτο μήνυμα σχετικά με τις δικές του απαιτήσεις σε προετοιμασία και παιχνίδι, επιστώντας την προσοχή των παικτών στην ανάγκη μιας ομαλής συνεργασίας, για να έρθουν τα ποθούμενα αποτελέσματα.

Αποφάσεις για τις θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης

Από την διοίκηση του Παναιγιάλειου ο Φίλιππος Σχοινάς έχει επιστρατευτεί στην κατάληξη των μεταγραφών που θα ακολουθήσουν και ποιες θα είναι οι θέσεις που πρέπει να ενισχυθούν.
Μετά τον Κώστα Αρβανίτη που αποκτήθηκε από την Θύελλα αναμένεται η ανακοίνωση μιας ακόμα μεταγραφής στο επόμενο διήμερο που θα έχει να κάνει με το άκρο της άμυνας.

Χειροκρότησαν τον Παναιγιάλειο παρά την ήττα οι φίλαθλοι

Γνωρίζοντας ότι η ομάδα του Παναιγιάλειου ξεκινά φέτος από το μηδέν, δείχνουν υπομονή και στηρίζουν τους μελανόλευκους σε κάθε αποτέλεσμα. χαρακτηριστική η χθεσινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αν και ο Παναιγιάλειος βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ακόμα στο 0-2 και στο φινάλε του αγώνα παρότρυνα τους παίκτες να παραμείνουν με ψηλό ηθικό και για νίκες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλαξε η πρωτιά μετά τη νίκη του Αρη Πατρών

Ο Άρης Π. ήταν ο νικητής στο ντέρμπι του Αιγίου και μετά το 2-0 σε βάρος του Παναιγιάλειου πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, αφήνοντας τον Αιγιώτικο Σύλλογο στους 22. Στην 3η θέση βρίσκεται τώρα ο Αετός Π. με 17 βαθμούς, αλλά μπορεί κάλλιστα να τον ξεπεράσει ο Κεραυνός, αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και το δίνει αύριο στην έδρα του φιλοξενώντας την Αναγέννηση Ψαθοπύργου. Σε περίπτωση νίκης (το πιθανότερο) η ομάδα του Αγίου Βασιλείου ανεβαίνει στην 3η θέση με 18 βαθμούς.

Πρώτος στη λίστα των γκολτζήδων ο Γιάννης Σπανός

Σκοράροντας κατά του Παναιγιάλειου, ο επιθετικός του Άρη Γιάννης Σπανός έφτασε στα 8 γκολ και ακολουθείται από τον Σκέμπι του Πανιώνιου / Αχιλλέα, που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στην ήττα 1-3 από τη Νίκη Προαστείου.

Σκόρερς
8 γκολ Ιωαν. Σπανός Άρης Π.
7 γκολ Σκέμπι Παν./ Αχιλλέας
5 γκολ Λιάτος Παναιγιάλειος
4 γκολ Α. Σπανός Παναιγιάλειος
4 γκολ Γραμματικόπουλος Κεραυνός
4 γκολ Γαβριήλ Ψαθόπυργος
4 γκολ Πατρώνης Νίκη Προαστείου
4 γκολ Αντωνόπουλος Νίκη Προαστείου
4 γκολ Καλούδης Αιγείρα / Ακράτα
4 γκολ Δημητρόπουλος Πάτρα 2005


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr