background img
banner
banner

Σάββατο στις 7.00 το μεγάλο παιχνίδι βόλεϊ Α.Ο. Αιγιαλέων – ΑΕΚ

ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

Επιστροφή στη δράση μετά τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για την pre league volley των Ανδρών με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τον Α.Ο. Αιγιαλέων στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου την ΑΕΚ και αναμένεται νέο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων αφού στο γήπεδο θα υπάρχει σίγουρα και “κιτρινόμαυρη” εξέδρα. Ένα παιχνίδι- γιορτή για το άθλημα που έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή αλλά η ομάδα του Αιγίου, παρότι αουτσάιντερ μπορεί να “χτυπήσει” το παιχνίδι και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για τη νίκη.

Στην είσοδο του γηπέδου – όπως σε κάθε ματς – θα διατίθενται, εκτός από τους λαχνούς για το ηλεκτρικό ποδήλατο (προσφορά της Ideal Bikes) στη λαχειοφόρο που “τρέχει” από το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί στη λήξη της σεζόν, και λαχνοί των 2 ευρώ για τρία σούπερ δώρα, προσφορά τοπικών εμπορικών καταστημάτων, τα οποία κληρώνονται στη διάρκεια του αγώνα

Ενίσχυση με Σωτήρη Φερτάκη

Ο ΑΟ Αιγιαλέων ενισχύθηκε στη θέση του πασαδόρου με την απόκτηση του Πατρινού Σωτήρη Φερτάκη. Ο 22χρονος αθλητής ξεκίνησε από παιδί στις ακαδημίες της ΕΑΠ, «ενηλικιώθηκε» ως παίκτης της Ολυμπιάδας, ενώ έχει θητεύσει στον Άθλο και τον Ερμή Πατρών. Έχει ύψος 1.80. «Καλωσορίζουμε το Σωτήρη στην ομάδα μας και ανυπομονούμε για τις όμορφες στιγμές που θα ζήσουμε παρέα! Καλώς μάς ήρθες!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αιγιώτικης ομάδας.

Ο Μπατατζίμ μεγάλο “αστέρι” της Ένωσης

Η ΑΕΚ έφτιαξε ομάδα για άνοδο το περασμένο καλοκαίρι αλλά έχασε βαθμολογικό έδαφος στο ξεκίνημα και τώρα προσπαθεί να το καλύψει. Μεγάλο αστέρι της Ένωσης είναι ο Βραζιλιάνος, Ενρίκ Μπατατζίμ, μια σπουδαία φετινή μεταγραφή που ανεβάζει αισθητά τον πήχη της ομάδας.

Ο 29χρονος ακραίος είναι γνώριμος στο ελληνικό από την παλιότερη θητεία του σε Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Α.Ο.Π Κηφισιάς και ΠΑΟΚ, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Vedacit Vôlei Guarulhos με την οποία κατέκτησε την 4η θέση. Πρόκειται για έναν αθλητή επιπέδου Volleyleague ενώ έχει παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα. Αποκτήθηκαν ακόμη, οι Ρούσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης ενώ ανανέωσε και ο Αχιλλεόπουλος.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ

3. Ράμος Έντουαρντ (ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ) ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 26χρ. 2.00
4. Μελλές Νικόλαος ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 27 2.00
5. Κονίδης Βασίλειος ΑΚΡΑΙΟΣ 19 1.94
8. Καβαρινός Νικόλαος ΑΚΡΑΙΟΣ 19 1.95
9. Καούνης Νικόλαος ΑΚΡΑΙΟΣ 20 1.83
10. Ρούσης Λυκούργος ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ 35 1.87
11. Αχιλλεόπουλος Ιωάννης ΛΙΜΠΕΡΟ 34 1.80
12. Ηλιακόπουλος Νικόλαος ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ 22 1.97
13. Παλέντζας Νικόλαος ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ 32 1.97
14. Μπαρμπούνης Σπυρίδων ΑΚΡΑΙΟΣ 23 1.89
15. Χαλίλης Άγγελος ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 18 1.97
16. Καμαρινόπουλος Έκτορας ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ 18 2.08
17. Μπατατζίμ Ενρίκε (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) ΑΚΡΑΙΟΣ 30 2.01
20. Μάντζιος Νικόλαος ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ 18 1.78
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Χατζηαντωνίου Άκης
ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Μάντζιος Γεώργιος

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής (7/1/2023)
ΡΕΠΟ ΟΠΑΘ Περσέας
ΑΣ Κέρκης – ΑΣ Πανερυθραϊκός
ΑΣ Άρης – ΝΓΣΘ Ηρακλής
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΕΚ Αθηνών
ΑΟ Φλοίσβος – ΑΟ Καλαμάτα 80

Η βαθμολογία
Καλαμάτα 80 19
Κέρκης Σάμου 14
ΑΕΚ 13
ΑΟ Αιγιαλέων 9
Φλοίσβος 9
———————————————————
Άρης 8
Ηρακλής 6
Περσέας 3
Πανερυθραϊκός 3


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr