background img
banner
banner

Στο Πλαστήρα η προετοιμασία για τον Παναιγιάλειο

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ – ΠΑΙΖΕΙ  ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΤΡΩΝ

Ο νέος προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος έχει ξεκινήσει να περνά το δικό του πλάνο στην ομάδα και το ευχάριστο είναι ότι μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ικανοποιημένοι από τον τρόπο συμπεριφοράς και προπόνησης του νέου κόουτς.

Στο γήπεδο Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση σε μια προσπάθεια να εγκλιματιστούν καλύτερα οι παίκτες στον πλαστικό χλοοτάπητα, που διαθέτει και το γήπεδο Ζαρουχλεΐκων και βρίσκεται όμως σε κακή κατάσταση.

Δοκιμές για το αρχικό σχήμα από τον Ανδριόπουλο

Ασκήσεις με την μπάλα, ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το βασικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο Πλαστήρα.
Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος πέρα από το δικό του πρόγραμμα που θέλει να περάσει στην ομάδα, δοκιμάζει παράλληλα το πιθανό σχήμα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι στην Πάτρα με τον Ατρόμητο.

Πιθανόν να έχουμε αλλαγές

Με τον ερχομό του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος παίρνει με τη σειρά του υποψηφιότητα για να παίξει στα Ζαρουχλέικα, τον Βλάχο που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και τον Ροδόπουλο που έχει ξεκινήσει στην ομαδική προπόνηση, δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες αλλαγές στην 11άδα που θα ξεκινήσει στο αυριανό παιχνίδι.
Ο Θ. Ανδριόπουλος θα έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις μετά την σημερινή προπόνηση, έχοντας σχηματίσει μια άποψη από τα παιχνίδια του Παναιγιάλειου χωρίς αυτόν και με τις τελευταίες δικές του προπονήσεις.

Ο Κ. Ανδριανός διευθύνει το παιχνίδι στα Ζαρουχλέικα

Ο έμπειρος διαιτητής Κώστας Ανδριανός ορίστηκε να «σφυρίξει» το παιχνίδι στα Ζαρουχλέικα, έχοντας για βοηθούς τον Παναγιώτη Ζούλη και την Αλεξία Σταθοπούλου.

Τα άλλα παιχνίδια

Σχετικά εύκολο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα των άλλων ομάδων της κορυφής.
g Ο πρωτοπόρος Αρης υποδέχεται στα Προσφυγικά την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, ενώ ο Κεραυνός παίζει στο «Θ. Χρυσανθόπουλος» με την Πάτρα 2005.

g Το ντέρμπι γίνεται στην Αγυιά, εκεί όπου ο Αετός Πατρών παίζει με τον Εθνικό Πατρών.

g Τους ουραγούς Απόλλωνα Εγλυκάδας και Πανιώνιο / Αχιλλέα φιλοξενούν αντίστοιχα η Νίκη Προαστείου με τον Πήγασο.

Ρεπό η Αιγείρα / Ακράτα

Ευκαιρία για την Αιγείρα / Ακράτα σε αυτό το χρονικό διάστημα που συμπίπτει το ρεπό της, να γνωριστεί καλά η ομάδα με το νέο προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλο, που έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις σε ένα γήπεδο που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα.
Παράλληλα από σήμερα θα ξεκινήσουν ανακοινώσεις με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού οι επαφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr