background img
banner
banner

Συλλήψεις και παραβάσεις μέσα στον Δεκέμβριο

ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πλούσιος σε δράση ήταν για τις αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας, ο Δεκέμβριος του 2022, όπως παρουσιάζεται στον πίνακα αναλυτικών δραστηριοτήτων, που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με αυτόν, ελέγχθηκαν 28.031 οχήματα και 34.370 άτομα, εκ των οποίων 27.738 ημεδαποί και 6.632 αλλοδαποί. Προσήχθησαν 661 και συνελήφθησαν 314. Βεβαιώθηκαν 10.109 παραβάσεις και ελέγχθηκαν 518 καταστήματα. Βεβαιώθηκαν ακόμη 9.784 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

«Φράζουν» τους δρόμους στους πεζούς

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσίευσε και τα συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για τον μήνα Δεκέμβριο του έτους 2022, όπως καταγράφηκαν στη Δυτική Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Άμεσης Δράσης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας, βεβαιώθηκαν συνολικά 892 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σχετικά με την ελευθερία κίνησης των πολιτών.

Ειδικότερα, για στάση και στάθμευση σε πεζοδρόμια πλατείες, ειδικά ερείσματα που προορίζονται, για πεζούς και ποδηλατοδρόμους 336 παραβάσεις, στάση και στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων και πάνω σ’ αυτούς 320 παραβάσεις, Στάση και στάθμευση σε θέση όπου βρίσκεται ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ + ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ, εντός υπαίθριων και υπόγειων χώρων στάθμευσης 118, Στάση και στάθμευση επάνω σε διαβάσεις πεζών και σε απόσταση μικρότερη από πέντε μέτρα από αυτές 59, Ηχορύπανση, από θορύβους που προκαλούνται από τα πάσης φύσεως κυκλοφορούντα οχήματα 34 και Παράνομη κίνηση σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια 25 παραβάσεις.

Οι τροχονομικοί έλεγχοι για την ελευθερία κίνησης πολιτών θα συνεχίζουν να εφαρμόζονται με αμείωτη ένταση σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr