background img
banner
banner

Αποφάσεις για δρομολόγηση ή εκτέλεση έργων

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Πρωινή (9.00) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αιγιαλείας, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, με πληθώρα θεμάτων. Από τα είκοσι θέματα της ημερησίας διάταξης, ξεχωρίζουν οι διαδικασίες για έργα όπως τα στέγαστρα για την αναβάθμιση των στάσεων, η επισκευή σχολικών κτιρίων, η κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης σε Συλιβαινιώτικα και Καλαμιά, το καταφύγιο ζώων και η νέα προγραμματική σύμβαση για τα απορρίμματα

Ειδικότερα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, της αυριανής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, είναι τα εξής: 1. Έγκριση Πρακτικού Ν. 1 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Προσφορών και Πρακτικού Ν. 2 Ηλεκτρονικής Αποσφράγισης Οικονομικών Προσφορών του Διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Αιγιαλείας». 2. Έγκριση 1ου πρακτικού της δημοπρασίας έργου: «Επισκευή σχολικών κτιρίων Δήμου Αιγιαλείας», ανάδειξη μειοδότη και πρόσκληση μειοδότη για την προσκόμιση δικαιολογητικών του άρθρου 23.2-23.10 της διακήρυξης. 3. Έγκριση Πρακτικού 2 Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης προσωρινού αναδόχου έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης και σωληνωτών αγωγών στην Τ.Κ. Συλιβαινιωτίκων ΔΕ Ακράτας». 4. Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή τσιμεντόστρωσης οδού από Κοιμητήριο Πλατάνου προς περιοχή Γιαννίκα» Δήμου Αιγιαλείας. 5. Έγκριση μελέτης και καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στον οικ. Ποταμίτικος Γιαλός της Τ.Κ. Καλαμιά» Δήμου Αιγιαλείας. 6. Έγκριση μελέτης, προϋπολογισμού, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση Πρόσβασης σε περιοχές με γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Αιγιαλείας». 7. Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας «Ψηφιακή Ανάδειξη της Ιστορίας του 1821 στον Δήμο Αιγιαλείας» με ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό και καθορισμός όρων διακήρυξης. 8. Υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» για την πρόσκληση με κωδικό 08_ΕΠΑΝΕΚ και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ», έγκριση πρακτικού διερεύνησης τιμών και μελέτης ψηφιακού μετασχηματισμού. 9. Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης του Ν. 3852/2010 μεταξύ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» και του Δήμου Αιγιαλείας για την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» για την πρόσκληση με κωδικό 08_ΕΠΑΝΕΚ και τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ».

Ακόμη: 10. Αποδοχή όρων χρηματοδότησης και ένταξης της πράξης «Δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς, Δήμου Αιγιαλείας και λοιπών δράσεων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης XΙI «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς – Εξοπλισμός για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του ν. 4830/2021 (Α΄169) «Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «Άργος» και λοιπές διατάξεις»-Εγγραφή στον προϋπολογισμό. 11. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και του Δήμου Ήλιδας σχετικά με την αποδοχή και επεξεργασία ΑΣΑ του Δήμου μας, στις εγκαταστάσεις στερεών αποβλήτων στη θέση «Τριανταφυλλιά» του Δήμου Ήλιδας και ορισμός μέλους επιτροπής παρακολούθησης. 12. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Αγροτική οδοποιία Δήμου Αιγιαλείας». 13. Έγκριση της αριθ. 58/2022 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», σχετικά με την έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού οικονομικού έτους 2021. 14. Έγκριση απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», σχετικά με την ψήφιση προϋπολογισμού και στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων οικονομικού έτους 2023. 15. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση εργασιών κλπ. για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010. 16. Έγκριση κίνησης οχημάτων του Δήμου μας εκτός των ορίων του Δήμου μας για την εκτέλεση υπηρεσίας. 17. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 530/2022 Απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Πατρών. 18. Έγκριση ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού μεταξύ της εταιρείας «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ TRAVEL» και του Δήμου Αιγιαλείας. 19. Έγκριση Τακτοποίησης – διαγραφής Τ.Α.Π. Δημοτικής Ενότητας Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας. 20. Έγκριση διαγραφής παραβάσεων Κ.Ο.Κ. Δήμου Αιγιαλείας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr