background img
banner
banner

Απόφαση για κάλυψη εννέα θέσεων στη Δημοτική Αστυνομία

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε έγκριση κάλυψης υφιστάμενων κενών θέσεων της Δημοτικής Αστυνομίας στον δήμο Αιγιαλείας προχώρησε στην τελευταία συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του δήμου, με ομόφωνη απόφασή της.

Ειδικότερα, ο δήμος έχει κληθεί μέσω εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών, να υποβάλει αίτημα κάλυψης των κενών θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού της δημοτικής αστυνομίας έως τις 18 Ιανουαρίου. Επίσης, υπάρχει η βεβαίωση του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών περί ύπαρξης οργανικής μονάδας Δημοτικής Αστυνομίας στον δήμο και ανάγκη πλήρωσης των κενών θέσεων, ενώ έχει γίνει καταγραφή των κενών θέσεων στο ψηφιακό οργανόγραμμα του δήμου. Σημειωτέον ότι η λειτουργία αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας στον δήμο, είναι εξαιρετικά δύσκολη με μόνο δύο άτομα (1 ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας και 1 ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας) όπως είναι σήμερα, με αποτέλεσμα να μην ασκούνται επαρκώς οι αρμοδιότητες που απορρέουν από τον ΟΕΥ και να μην καλύπτονται οι ανάγκες που προκύπτουν σε ολόκληρη την περιοχή της Αιγιάλειας.

Οι θέσεις που εγκρίθηκαν είναι οι εξής: 2 θέσεις ΠΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, 2 θέσεις ΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, 5 θέσεις ΔΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr