background img
banner
banner

Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Κλεισούρας

ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ Γ. ΝΤΙΝΟ ΚΑΙ Β. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

Πράξη έκαναν χθες τη δέσμευσή τους οι υπεύθυνοι του δήμου Αιγιαλείας, προχωρώντας τάχιστα στο έργο της ασφαλτόστρωσης της οδού Κλεισούρας, μετά την έντονη αντίδραση για την κακή κατάσταση του δρόμου, εκ μέρους της μαθητικής κοινότητας του 1ου Γενικού Λυκείου, την περασμένη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας είχαν γίνει και οι απαιτούμενες παρεμβάσεις από τη ΔΕΥΑΑ, ούτως ώστε να υπάρχει δίοδος απορροής των όμβριων υδάτων και να μην ξαναπαρουσιαστεί το φαινόμενο σχηματισμού… λίμνης κάθε φορά που βρέχει.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο σημείο βρέθηκαν και πάλι ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ντίνος και ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, επιβλέποντας τις εργασίες. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Ντίνος είχε αναφερθεί στη δρομολόγηση των διαδικασιών ασφαλτόστρωσης του δρόμου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και προτού υπάρξει η βροχόπτωση και η έντονη και δικαιολογημένη αγανάκτηση των μαθητών. Εκείνο που μένει πλέον είναι να δουν τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 1ου ΓΕΛ, αν θα ικανοποιηθεί και το αίτημά τους για τη δημιουργία πεζοδρομίων στην οδό. Όπως και να έχει, το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για την ασφαλή διέλευσή τους, έγινε.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr