background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: “Πάλεψε” όλα τα σετ, δεν απέφυγε την ήττα με 3-0 από τον Ηρακλή

ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στις λεπτομέρειες έχασε και τα τρία σετ ο Α.Ο. Αιγιαλέων από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για την 9η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην pre league των Ανδρών. Ο “γηραιός” επικράτησε με 3-0 και τον προσπέρασε κατά ένα βαθμό στη βαθμολογία δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στη “μάχη” για την πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Το πρώτο σετ πήγαινε πόντο – πόντο μέχρι το 20-19, αλλά κάποια λάθη στο τελείωμά του οδήγησαν στο 25-22 υπέρ των γηπεδούχων.
Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο δεύτερο σετ όταν ο Α.Ο. Αιγιαλέων προηγήθηκε 1-5, 4-8 και ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Όμως ο Ηρακλής έκανε την ανατροπή και το πήρε με 25-23.

Σχεδόν ίδια εξέλιξη είχε και το τρίτο που τελικά χάθηκε με 25-22.
Την ίδια ώρα ο Πανερυθραϊκός νίκησε τον Άρη με 3-1 σετ και ελπίζει και αυτός για την πέμπτη θέση, ειδικά αν κερδίσει στην Ερυθραία την επόμενη αγωνιστική τον Α.Ο Αιγιαλέων, στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Άρης και Ηρακλής είναι τώρα στην 4η θέση με 10β., ΑΟ Αιγιαλέων και Φλοίσβος έχουν από 9 και ο Πανερυθραϊκός 6β.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Παπαδημητρίου Θ., Αλεξάκης, Μπαρδούκας, Γεωργιάδης, Γκόρτσανιουκ, Φωτιάδης / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Α., Γιαμακίδης, Φραγκουλίδης, Χατζηπαραδείσης, Κεσούδης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Κανάς, Δρακόπουλος, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Μαρτίνο Αλιάι (λ), Τσιχλιάς, Σαλαβασίδης, Φερτάκης, Κάβουρας.

Παναγιώτης Ρουμελιώτης: “Προσπαθήσαμε αλλά ο Ηρακλής ήταν καλύτερος”

Δηλώσεις μετά το ματς έκανε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, συνεργάτης του Παναγιώτη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Α.Ο. Αιγιαλέων.
“Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα λάθη που κάναμε στα τελειώματα των σετ. Παίχτηκε υψηλού επιπέδου βόλεϊ και θεωρώ ότι ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια.
Είναι μία ιστορική ομάδα που πρέπει να βρίσκεται πιο ψηλά. Εμείς δεν είχαμε σε καλή ημέρα τον διαγώνιό μας σε αντίθεση με τους κεντρικούς που ήταν πολύ καλοί.
Μας έλλειψε και ο Δασκαλόπουλος που δεν ήρθε μαζί μας λόγω προβλήματος στη μέση.
Τα κρίσιμα ματς για την ομάδα μας είναι αυτά που ακολουθούν, με Πανερυθραϊκό εκτός έδρας και Περσέα στο Αίγιο που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία μας”.

Τα αποτελέσματα  Pre League Ανδρών – 9η αγωνιστική
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023
Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Α.Σ. Άρης 3-1 (25-18, 25-15, 16-25, 25-22)
Διαιτητές: Βελώνης, Βλάχος, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.
Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Κακρίδης, Αλεξίου, Παύλου, Τασάκος, Γιαννόπουλος, Δορδοκίδης / Σουσούνης (λ), Φώλιας (λ), Ρεστέμης, Ταραμίγκος.
Α.Σ. ΑΡΗΣ (Χρήστος Πάτρας): Αραούχο, Στεφανίδης Χ., Γκαρούτι, Πεντίδης Τζελάτη / Πάντσιος (λ), Κουτσονίκας, Παυλίδης.

Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής – Α.Ο. Αιγιαλέων 3-0 (25-22, 25-23, 25-22)
Διαιτητές: Τσιούλα, Παπαδόπουλος Αρ., Παρατηρητής: Σιδηράς.
Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Παπαδημητρίου Θ., Αλεξάκης, Μπαρδούκας, Γεωργιάδης, Γκόρτσανιουκ, Φωτιάδης / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Α., Γιαμακίδης, Φραγκουλίδης, Χατζηπαραδείσης, Κεσούδης.
Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Κανάς, Δρακόπουλος, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Μαρτίνο Αλιάι (λ), Τσιχλιάς, Σαλαβασίδης, Φερτάκης, Κάβουρας.

Ο.Π.Α.Θ. Περσέας – Α.Σ. Κέρκης 0-3 (16-25, 12-25, 26-28)
Διαιτητές: Μπέλλος Ι., Ισκάς, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.
Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης): Μουράτης, Καρασαρλίδης, Σαλταφερίδης, Σταυρακάκης, Κανάρης, Ριμπέιρο / Τασιούρας (λ), Χριστοφόρου (λ), Κλεπνουσιώτης, Βογιατζόγλου, Μούρτζιος.
Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Τουρνάκης, Νικολάκης, Χαντ, Καπετανίδης, Καρατζάς, Εφραιμίδης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης, Αναγνωστόπουλος, Σπουριούνης.
Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023
Γυμναστήριο «Απ. Κόντος», 17.30: Α.Ε.Κ. – Α.Ο. Φλοίσβος 3-0

Η βαθμολογία
Καλαμάτα 80 8-0 22
Κέρκης Σάμου 7-1 20
ΑΕΚ 6-2 19
Άρης 4-4 10
Ηρακλής 2-6 10
—————————————————–
ΑΟ Αιγιαλέων 3-5 9
Φλοίσβος 3-5 9
Πανερυθραϊκός 2-6 3
Περσέας 1-6 3

Η επόμενη αγωνιστική (21/1)
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΣ Κέρκης
ΟΠΑΘ Περσέας – ΑΣ Άρης
ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Αιγιαλέων
ΝΓΣΘ Ηρακλής – ΑΕΚ
ΡΕΠΟ ΑΟ Φλοίσβος


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr