background img
banner
banner

Α.Ο. Ακράτα και Α.Ο Αιγιαλέων εκπροσωπούν την Αιγιάλεια στο γυναικείο βόλεϊ

ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΠ

Το ανδρικό βόλεϊ μπορεί να…κλέβει όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην περιοχή μας, λόγω της συμμετοχής του ΑΟ Αιγαλέων σε υψηλή Εθνική κατηγορία (pre league), όμως βόλει παίζουν και οι γυναίκες, οι οποίες μάλιστα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ. Ο ΑΟ Ακράτα μάλιστα, αγωνίζεται σε δύο κατηγορίες, γυναικών και κορασίδων ενώ τα κορίτσια του ΑΟ Αιγιαλέων σε αυτή των κορασίδων όπου οι δύο ομάδες της Αιγιάλειας είναι αντίπαλες στον 4ο όμιλο. Να δούμε την πορεία τους μέχρι στιγμής στα πρωταθλήματα που λαμβάνουν μέρος ξεκινώντας από τη ομάδα γυναικών της Ακράτας.

Κατηγορία Γυναικών

Ο ΑΟ Ακράτα συμμετέχει στον Α΄ Όμιλο του τοπικού μαζί με τις ομάδες Αλκυών, ΠΑΟ Κορίνθου, Ν. Ιωνία Κορίνθου, ΓΕ Ναυπλίου, τον Τροιζηνιακό και τον Στρατηλάτη Αγίων Θεοδώρου.
Με ρόστερ που αποτελείται κυρίως από μικρές σε ηλικία αθλήτριες, μετά από 5 αγωνιστικές μετράει μία νίκη με 3-0 σετ επί του Ναυπλίου και τέσσερις ήττες, παλεύοντας όμως τα περισσότερα παιχνίδια. Έχει δύο ήττες εντός (Αλκυών 1-3 και ΠΑΟ Κορίνθου 0-3) και ισάριθμες εκτός έδρας με 3-0 από τη Νέα Ιωνία και 3-1 από τον Στρατηλάτη. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ακράτας “Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος” τον Τροιζηνιακό.

Κατηγορία Κορασίδων

Στον 4ο όμιλο της κατηγορίας των Κορασίδων μετέχουν Ακράτα και ΑΟ Αιγιαλέων με την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας να έχει επικρατήσει με 3-1 σετ στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στην Ακράτα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά από 5 αγωνιστικές συνολικά η Ακράτα έχει κάνει το ρεπό της και στα υπόλοιπα τρια παιχνίδια αντιμετώπισε τον Παμβοχαϊκό (ήττα 2-3 εντός), και εκτός έδρας τους Άρατο Κιάτου και Απόλλωνα από τους οποίους έχασε με 3-0.
Ο ΑΟ Αιγιαλέων είχε ρεπό την 1η αγωνιστική και εκτός από την ήττα από την Ακράτα, έχασε ακόμη από τον Άρατο με 3-0 στο Κιάτο και τον Απόλλωνα με 0-3 εντός έδρας. Για την 4η αγωνιστική νίκησε με 3-1 τον Παμβοχαϊκο μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Και οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προσπάθεια τους με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο μεταξύ τους παιχνίδι του δευτέρου γύρου που θα γίνει στο Αίγιο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr