background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Αραχωβίτικα/Ακταίο – Αστέρας Τέμενης 77-65

Μετά από καιρό ο Αστέρας Τέμενης γνώρισε την ήττα που ήταν η τρίτη φετινή μετά από εκείνη στο τοπικό ντέρμπι με τον Κεραυνό. Τα Αραχωβίτικα/Ακταίο έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί καθώς επικράτησαν με 77-65 στο «Δ. Τόφαλος» και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με τη λήξη του πρώτου γύρου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Να σημειωθεί, ότι ο Άρης Ξενούλης αποβλήθηκε στην τέταρτη περίοδο για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές, έχοντας πολλά παράπονα από τις αποφάσεις τους. Η ήττα αυτή έφερε τον Αστέρα στο -2 από την κορυφή με τρεις ομάδες να τον πλησιάζουν στον πόντο και αναμένεται μεγάλη «μάχη» στον δεύτερο γύρο για την σειρά των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς.

Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα με «βραχεία κεφαλή» σε όλο το παιχνίδι, με τη διαφορά να γίνεται διψήφια στην τελευταία περίοδο. Από τον Αστέρα μεγάλο ματς έκανε ο Σταθακόπουλος, ενώ «διψήφιοι» ήταν και οι Ράπτης, Ρέλλας (στο ντεμπούτο του). Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τουλάτος, Μάγκος, Δημόπουλος και Μπαράκος.

Διαιτητές: Μαρινάκης, Τσακαλογιάννης, Μπολάνο

Τα 10λεπτα: 21-18, 42-39, 58-53, 77-65

ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ/ΑΚΤΑΙΟ (Τουβάκης): Μάγκος 16 (3), Αναστασίου 4, Τουλάτος 19 (1), Δημόπουλος 15 (3), Γεωργόπουλος 4, Δ. Μπαράκος 11 (3), Κωνσταντόπουλος 8 (1), Μελετίου, Χατζηβασιλείου, Γεωργίου

ΤΕΜΕΝΗ (Ξενούλης): Δούβος 4, Ράπτης 12 (1), Σταθακόπουλος 20 (2), Γκούτης 2, Κωστακόπουλος 2, Θεοδωρόπουλος 8, Τσινούκας 2, Ρέλλας 10 (1), Καρακάσης 5, Οικονομίδης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr