background img
banner
banner

Επίλυση χρόνιου προβλήματος για το 5ο Δημοτικό

ΕΡΓΟ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ένα ουσιαστικό έργο με άμεσο αποτέλεσμα για μαθητές και εκπαιδευτικούς, εκτελέστηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Αφορά την απορροή των λιμναζόντων υδάτων στην είσοδο του προαυλίου του σχολείου, παρέμβαση που είχε κριθεί αναγκαία.

Ειδικότερα, στο εν λόγω σημείο γινόταν συσσώρευση μεγάλου όγκου υδάτων κάθε φορά που έβρεχε, με αποτέλεσμα να καθίσταται προβληματική έως αδύνατη η είσοδος ή η έξοδος από τον χώρο.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει μία ακόμη παρέμβαση στην πόρτα όπου μετά από βανδαλισμό είχε αφαιρεθεί κάγκελο και κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια όσων περνούσαν το κατώφλι του σχολείου αλλά και των γονιών που περίμεναν τα παιδιά τους. Και αυτό το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με παρέμβαση της Σχολικής Επιτροπής.

Όσον αφορά το έργο που εκτελέστηκε, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δημήτρης Ελευθεριώτης, μιλώντας στο protionline.gr, είπε: ΄΄Πραγματοποιήθηκε απορροή των λιμναζόντων υδάτων στην είσοδο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Ένα χρόνιο πρόβλημα αποκαταστάθηκε με υλοποίηση από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Αιγιαλείας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr