background img
banner
banner

Κώστας Αρβανίτης: «Μικρή η κατηγορία και λογικά μεγάλοι οι στόχοι για τον Παναιγιάλειο»

Μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις ο Κώστας Αρβανίτης έχει ξεκινήσει να μπαίνει στο μελανόλευκο κλίμα, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις στους στόχους που έχουν τεθεί.
Πάντα προσγειωμένος και σοβαρός, προτιμά να συνθέτει την εικόνα του μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους, παρά με κουβέντες και καυχησιές.

Με την μεταπήδησή του στον Παναιγιάλειο, του δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει στον κόσμο και στον εαυτό του, ότι η περιοχή μας διαθέτει ποδοσφαιρική ποιότητα, αρκεί να αξιοποιηθεί με τον καταλληλότερο τρόπο.

Το protionline.gr είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον έμπειρο επιθετικό μέσο και την μεταγραφή του στον Παναιγιάλειο.

Ήρθες στον Παναιγιάλειο και στην Α΄ κατηγορία που γνωρίζεις πολύ καλά. Υπάρχει κάτι τώρα που είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες συνεργασίες σου;
Είναι σίγουρα μια κατηγορία που αγωνίζομαι χρόνια και την ξέρω καλά.
Πλέον θα συνεργάζομαι με μία ιστορική ομάδα, κάτι που με τιμά και με κάνει να θέλω να συμβάλλω στο να πετύχει τους στόχους της. Αναγνωρίζω βέβαια ότι η φανέλα του Παναιγιάλειου έχει άλλο ειδικό βάρος, και δικαιολογημένα μεγάλοι είναι οι στόχοι σ’ αυτή την μικρή κατηγορία για την μεγάλη ομάδα της πόλης μας.

Πως είδες τη νέα σου ομάδα, τους νέους παίκτες τη νέα τεχνική ηγεσία στις προπονήσεις που έλαβες μέρος;
Είναι εύκολο να διακρίνει κανείς το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει ανάμεσα στους συμπαίχτες, καθώς επίσης η μεθοδικότητα και η οργάνωση που υπάρχει από μέρους της τεχνικής ηγεσίας.
Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα μπορέσω να προσαρμοστώ γρήγορα στο σύνολο και το απαραίτητο ομαδικό πνεύμα.

Πόσο έτοιμος αισθάνεσαι για να αποτελέσεις ένα από τα βασικά στελέχη του Παναιγιάλειου;
Σίγουρα η ευθύνη είναι μεγάλη όμως με τα εφόδια της προηγούμενης ποδοσφαιρικής εμπειρίας μου στην Θύελλα Αιγίου και κυρίως με την καθοδήγηση της νέας μου ομάδας αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω οπότε και όπου χρειαστεί. Θέλω να δικαιώσω όλους αυτούς που με ήθελαν από καιρό στον Παναιγιάλειο, που σημαίνει προσωπική αφοσίωση στις αγωνιστικές απαιτήσεις.

Με την τεχνική κατάρτιση που διαθέτεις θα μπορούσες να είχες συνεργαστεί πριν καιρό με την ομάδα της πόλης σου. Τι είναι αυτό που δεν έφερε το ταίριασμα και τη συνεργασία;
Μάλλον τώρα ήταν η ώρα να ξεκινήσει η συνεργασία με την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να κρίνει εκ των προτέρων την καταλληλότερη ώρα και προσωπικά εύχομαι να είναι τώρα.

Τελευταίο φιλικό του Παναιγιάλειου ήταν με την πρώην σου ομάδα την Θύελλα Αιγίου. πως αισθάνθηκες σαν αντίπαλος με την ομάδα που θα συνέχιζες για το 2023;
Ήταν κάπως περίεργα για εμένα γιατί την ίδια στιγμή αποχαιρετούσα την παλιά μου ομάδα και ετοιμαζόμουν να ξεκινήσω ένα νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο.
Συναισθηματικά δεν θα αντιμετωπίσω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού η Θύελλα φέτος αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία. Δεν θα βρεθούμε αντίπαλοι, όπως το ίδιο εύχομαι να συμβεί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, όταν η Θύελλα θα παίζει στην Α΄ κατηγορία και ο Παναιγιάλειος στην …Γ΄ Εθνική.

Με τον προσωπικό φετινό στόχο που θέτεις πόσο ψηλά πάει ο πήχης;
Ο προσωπικός μου στόχος είναι ίδιος με τον στόχο της ομάδας. Οπότε θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρουμε την άνοδο, όπως έχω κάνει με τις προηγούμενες συνεργασίες μου ακόμα πέντε φορές στο παρελθόν.
Επίσης λόγω των ημερών να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή αθλητική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω την Θύελλα Αιγίου που με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά με σωστές αρχές από τότε που βρισκόμουν στην ακαδημία μικρός μέχρι και σήμερα, κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει και με τα νέα παιδιά της ακαδημίας της.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr