background img
banner
banner

Λίγο πριν την αυλαία, ο Σκρουτζ …κλείνει το μάτι στο Αίγιο

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟ «ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»

Λίγο πριν γυρίσει και η τελευταία σελίδα του ομορφότερου χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, ο Σκρουτζ… κλείνει το μάτι στο Αίγιο και του χαμογελάει. Το φετινό Πάρκο των Χριστουγέννων αποδεικνύεται η καλύτερη έμπνευση, αφού αποτέλεσε την αφορμή η περιοχή να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών και οι ντόπιοι, παιδιά και… μεγαλύτερα παιδιά, να περάσουν αξέχαστες στιγμές!

Το εγχείρημα κρίνεται καθ’ όλα επιτυχημένα και το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα που θα κοπεί την Παρασκευή, είναι βέβαιο πως το μοιράζονται δήμος και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Όλες οι ως τώρα δράσεις στο πλαίσιο του Πάρκου των Χριστουγέννων, κρίνονται απόλυτα επιτυχημένες, αφού οι πολυάριθμοι επισκέπτες του δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Άνθρωποι από άλλες περιοχές που το είδαν φωτισμένο, μίλησαν για ένα υπερθέαμα με τους φακούς των φωτογραφικών μηχανών και των κινητών να απαθανατίζουν κάθε γωνιά του ονειρεμένου τοπίου. Είναι βέβαιο, ότι ο αυστηρός Σκρουτζ… φωτογραφήθηκε με εκατοντάδες επισκέπτες που μοιράστηκαν μαζί του το ίδιο παγκάκι, που τον είδαν να σηκώνει επικριτικά το χέρι αλλά και να αλλάζει εκφράσεις, να γίνεται ανθρώπινος και να μαλακώνει όταν τον αγγίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το ομορφότερο Πάρκο

Σε έναν πρώτο απολογισμό, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, δηλώνει στο protionline.gr όχι μόνο ικανοποιημένη για την ανταπόκριση του κόσμου και την απήχηση του Πάρκου και των δράσεών του, αλλά και ενθουσιασμένη. Όπως αναφέρει, ΄΄φέτος δημιουργήσαμε το ομορφότερο Πάρκο των Χριστουγέννων από κάθε άλλη χρονιά. Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένη εγώ και οι συνεργάτες μου, οι άνθρωποι που δούλεψαν με τόσο μεράκι για να δημιουργηθεί αυτό το χριστουγεννιάτικο στολίδι στο Αίγιο. Και μόνο που τα παιδιά της Αιγιάλειας το χάρηκαν τόσο και μόνο που είχαμε τόσους επισκέπτες, ο στόχος μας έχει επιτευχθεί΄΄.

Με περισσότερους επισκέπτες από ποτέ άλλοτε

Επίσης, αναφορικά με την επισκεψιμότητα, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σημείωσε: ΄΄Δεν ξέρω εάν οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν τον πλανήτη, το ηλιόλουστο Αίγιο ωστόσο πήρε μεγάλο πλεονέκτημα από τον καιρό και ο κόσμος που επισκέφθηκε το Πάρκο των Χριστουγέννων ήταν περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά. Είχαμε οργανωμένες εκδρομές και γκρουπ από την Πάτρα αλλά και από άλλους νομούς όπως Αργολίδα, Κορινθία, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και αλλού κι αυτό το γνωρίζουμε γιατί μας ζητήθηκαν κατευθύνσεις για τη στάθμευση των λεωφορείων. Επίσης, είχαμε πάρα πολλές οικογένειες που κατέφθασαν με τα αυτοκίνητά τους, πραγματοποιώντας ημερήσιες εκδρομές για να δουν το Πάρκο. Ο κόσμος μάς ζητούσε πληροφορίες, προγράμματα για να δουν τις δράσεις και ακούσαμε τα καλύτερα σχόλια. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από την προσπάθεια τόσων μηνών όλων των συντελεστών του Πάρκου΄΄.

Καταλήγοντας, η κ. Τσουκαλά ανέφερε: ΄΄Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ενθουσιασμό και κέφι, πραγματοποιήθηκαν και οι συναυλίες που είχαμε προγραμματίσει. Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε τόσο κόσμο σε συναυλία στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. «Φορτίσαμε έτσι τις μπαταρίες μας» για το δύσκολο και γεμάτο προκλήσεις έτος που ανέτειλε και ορμώμενοι από το Πάρκο, πιστεύω πως θα καταφέρουμε κι άλλα πολλά και σημαντικά πράγματα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr