background img
banner
banner

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: ΄΄Η παράταξή μας θα συνεχίσει μακριά από αγκυλώσεις, μικροπολιτική και μικροσυναλλαγές΄΄

Για συναλλαγή και συνεννόηση με τη δημοτική αρχή κατηγορεί η παράταξη «Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας», τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Ιατροπούλου, που προτάθηκε από τη δημοτική αρχή και εξελέγη πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ιατροπούλου είχε εκλεγεί με την παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. και ανεξαρτητοποιήθηκε πριν λίγο καιρό.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξης, ΄΄με έκπληξη διαπιστώσαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι η κα Ιατροπούλου Μαρία, που πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξή μας, υποστήριξε με την ψήφο της όλες τις αντιλαϊκές προτάσεις της Δημοτικής Αρχής. Βέβαια η πολιτική της στάση αυτή επιβραβεύτηκε από τον Δήμαρχο με την τοποθέτησή της ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Τελικά αποδείχθηκε ότι υπήρχε συναλλαγή και συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή με συγκεκριμένες μάλιστα στοχεύσεις όλο το προηγούμενοδιάστημα και για αυτό εξαπέλυσε όλη αυτήν την πρωτοφανή επίθεση σεβάρος της παράταξής μας -σε σχέση με τις δημοκρατικές διαδικασίεςανάδειξης νέου επικεφαλής-και η οποία όντως μας είχε προβληματίσει τότε. Σήμερα όμως η κριτική της κατέρρευσε. Η “κατά συνείδηση” στάση που θα διατηρούσε μετατράπηκε σε μερικές μόλις μέρες σε πλήρη υποταγή στις φιλελεύθερες επιλογές της Δημοτικής Αρχής για ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού, αύξηση δημοτικών τελών, αποδοχή του δυσβάσταχτουκόστους μεταφοράς απορριμμάτων με απευθείας αναθέσεις σε εργολάβουςκαι προφανώς αποδοχή όλου του νόμου Θεοδωρικάκου και κυβέρνησης γιαδιάλυση της απλής αναλογικής και μεταφοράς όλων των εξουσιών στηνΟικονομική Επιτροπή, τσακίζοντας έτσι την ετυμηγορία των πολιτών στιςεκλογές. Όσον αφορά τον όρο «κατρακύλα» που αναφέρει στην ανακοίνωσή της, αφήνουμε την ερμηνεία του στους πολίτες της Αιγιαλείας. Οι πολίτεςτης Αιγιαλείας πρέπει να αναρωτηθούν αν αυτές οι μετακινήσεις απόπαράταξη σε παράταξη εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων είναι ζήτημα ελεύθερης σκέψης και συνείδησης ή ζήτημα συναλλαγής΄΄.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.: ΄΄Για εμάς, για όλους εμάς, αυτές οι κινήσεις πρέπει να μας προβληματίσουν και να γίνουν παραδείγματα προς αποφυγή. Η εμπλοκή με την πολιτική και τα προβλήματα του λαού εμπεριέχει μέσα της και τη θυσία σε χρόνο και χρήμα από τον εμπλεκόμενο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται προσπάθεια εξαργύρωσης. Εμείς, κάνοντας και την αυτοκριτική μας, θα προσπαθήσουμε  να συναντηθούμε με ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας που με ανιδιοτέλεια, προσφορά, αγώνες και υψηλό αίσθημα ηθικής επιδιώκουν να ανασυγκροτήσουν την πολιτική ζωή του τόπου μακριά από αγκυλώσεις, μικροπολιτική και μικροσυναλλαγές που πρέπει να περάσουν στο παρελθόν.

Η παράταξή μας «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.» θα συνεχίσει να υπάρχει και να αγωνίζεται, τόσο μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια όσο και έξω από αυτά γιατη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Αιγιαλείας.

Καλούμε τον λαό της Αιγιαλείας να αγωνιστεί μαζί μας και να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τα παιδιά τους, τους καλούμε να καταδικάσουν πράξεις καισυμπεριφορές που δεν συνάδουν μετο ήθος και την αξιοπρέπεια που πρέπει να έχουν άνθρωποι πουεκλέγονται να τον διοικήσουν΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr