background img
banner
banner

Νέα επιχείρηση «σκούπα» σε καταυλισμούς από την Ασφάλεια Αιγίου

ΣΥΛΛΗΨΗ 13 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ένα ακόμη «χτύπημα» στην πάταξη της παραβατικότητας και του εγκλήματος στην Αιγιάλεια, κατάφερε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, με πρωινή συντονισμένη επιχείρηση σε καταυλισμούς της περιοχής. Συνολικά ελέγχθηκαν περί τα 50 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 13 για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων για κλοπές αλλά και για κατοχή όπλου.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις γίνονται με πρωτοβουλία της διοίκησης του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σε συντονισμό με την Αστυνομική Διεύθυνση και τη Γενική. Είναι εμφανές ότι ο προγραμματισμός δράσης και ο συντονισμός εκ μέρους του νέου διοικητή του Τμήματος, Αστυνόμου Β΄ Ιορδάνη Μαγειράκη, όχι μόνο αποδίδει καρπούς, αλλά έχει καταφέρει να αυξήσει το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών που, το προηγούμενο διάστημα, «μετρούσαν» αλλεπάλληλες κλοπές σε οικίες και επιχειρήσεις. Το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου, με τις αστυνομικές αυτές «εφόδους» επιχειρεί να προλάβει αλλά και να καταστείλει το έγκλημα, καταφέρνοντας δυνατό «χτύπημα» με τις απανωτές επεμβάσεις.

Τους… έπιασαν στον ύπνο

Η στοχευμένη επιχείρηση της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί (7.00π.μ.), έλαβε χώρα στον καταυλισμό του Σελινούντα αλλά και στα Ζαχλωρίτικα παρουσία δικαστικού λειτουργού και έγινε από μεγάλο αριθμό ανδρών της Ασφάλειας Αιγιαλείας σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Όπως και στην προηγούμενη επιχείρηση, έτσι και σε αυτή συνελήφθησαν 13 άτομα, ως εξής: 1 άτομο για κλοπή και για τη νομοθεσία περί όπλων ν.2168/1993, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα σπαθί. Ακόμη, 5 άτομα για κλοπές, 2 άτομα για κλοπές και για μη έκδοση αστυνομικού δελτίου ταυτότητας. 1 άτομο για κλοπή και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, 1 για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, 1 για μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και 2 άτομα που οδηγούσαν στερούμενα άδεια ικανότητας οδήγησης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αιγίου.

Οι δράσεις αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχιστούν, αφού είναι εμφανής η διάθεση ριζικών αλλαγών ως προς τον τρόπο καταπολέμησης του εγκλήματος και οι οποίες ως τώρα, αποδίδουν άριστα, προς όφελος της κοινωνίας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr