background img
banner
banner

Ορατή η προσωρινή επιστροφή του Παναιγιάλειου στην κορυφή

ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΗΣ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Ρεπό έχει ο Αρης Πατρών την ερχόμενη 11η αγωνιστική και δίνεται έτσι η ευκαιρία στον Παναιγιάλειο να περάσει στην κορυφή, με την προϋπόθεση να πάρει τη νίκη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου από την Αναγέννηση Ψαθοπύργου.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Αιγιώτικου Συλλόγου στην 1η θέση, τότε ο Αρης θα πρέπει να περιμένει το ρεπό του Παναιγιάλειου που είναι την 13η και τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου, ή να χάσει βαθμούς από το μεθεπόμενο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς με αντιπαλο τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο η Αιγείρα / Ακράτα

Με νέα πρόσωπα να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Παλαιολογόπουλου, η Αιγείρα / Ακράτα μπαίνει και πάλι μετά το ρεπό της στους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας να παίξει στα Προσφυγικά με την Πάτρα 2005.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι προσθήκες στην ομάδα με τον τερματοφύλακα Μάνο Ντόι και τον επιθετικό Δημήτρη Κλουκίνα. Ο νέος τεχνικός στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας ζήτησε επίσης να έχει στη διάθεσή του, τους δυο ποδοσφαιριστές (Παράνομο, Κυρίκο) που ανήκουν στην ομάδα και βρίσκονται στην Αθήνα.

Με μεγάλη συμμετοχή αναμένεται η σημερινή προπόνηση στο γήπεδο Ακράτας, αφού ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος κάνει δοκιμές από το ρόστερ της ακαδημίας, σκοπεύοντας να αυξήσει το έμψυχο υλικό με τους πλέον έτοιμους για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Χωρίς νίκη στην έδρα τους τρία σωματεία

Εκτός από τον ουραγό Απόλλωνα Εγλυκάδας που παραμένει χωρίς βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα, υπάρχουν ακόμα δυο σωματεία που δεν έχουν γευτεί μέχρι τώρα εντός έδρας νίκη.
Ο λόγος για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου που έχει μια νίκη 1-0 στο Κάνιστρας τον Απόλλωνα Εγλυκάδας κα τον Ατρόμητο Πατρών που έχει πάρει τους βαθμούς της μοναδικής του νίκης 4-0 στα Προσφυγικά την Πάτρα 2005.

Αρης Π. και Κεραυνός εξακολουθούν με το απόλυτο βαθμών στην έδρα τους

Μετά την ήττα του στο Δημοτικό Στάδιο από τον Άρη, ο Παναιγιάλειος έχασε το απόλυτο νικών στην έδρα του.
Αντίθετα το διατηρούν ο πρωτοπόρος Άρης με τον 3ο στην βαθμολογία Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Καλύτερη βαθμολογία εκτός έδρας ο Παναιγιάλειος

Ύστερα από 10 αγώνες ο Παναιγιάλειος έχει χάσει μόνο δυο βαθμούς μακριά από το Αίγιο και αυτό συνέβη στο Προάστειο στην ισοπαλία που είχε με τη Νίκη. Σε σύνολο η ομάδα του Θόδωρου Ανδριόπουλου έχει 13 βαθμούς εκτός έδρας.

Ακολουθεί με 12 βαθμούς ο Άρης, αφού είχε γνωρίσει την ήττα από τον Εθνικό. Πολύ καλά τα πάει και ο Εθνικός μακριά από την έδρα του, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς. Ακολουθεί με 9 βαθμού η Νίκη Προαστείου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr