background img
banner
banner

Ο Αθηνόδωρος συμμετείχε στον νυχτερινό αγώνα των 10.000 μέτρων

ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10.000μ» ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, έγινε ο αγώνας στίβου 10.000μ με την ονομασία «ΛΙΟΦΙΛΙΑ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ 10.000μ», τον οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, την εταιρεία ΛΙΟΦΑΓΟΣ – Συστήματα Αλουμινίου και τον αθλητικό σύλλογο «ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Αγίου Δημητρίου. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού δρομείς και θεατές κλήθηκαν να φέρουν προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης συνεισφέροντας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου και ανάμεσα στους συλλόγους που συμμετείχαν ήταν και ο Αθηνόδωρος “ο Αιγιεύς”.

Στην πρώτη εξάδα Παπακωνσταντίνου και Καραμπούλας

Πρωταγωνιστές ήταν οι αδελφοί Σταμούλη, Κωνσταντίνος και Νίκος ( με προπονητή τον Μπάμπη Ποσονίδη), που με τη σταθερή ανοδική τους πορεία βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές των αγωνισμάτων αντοχής. Ο Κωνσταντίνος μάλιστα έγινε ο δεύτερος αθλητής της νέας γενιάς μετά τον Μάριο Αναγνώστου της Λαμίας που σπάει το φράγμα των 30’ στα 10.000μ. Οι δύο σπουδαίοι αθλητές από το Αγρίνιο ανήκουν στην περιφέρειά μας (ΝΔ Ελλάδας) και τιμούν κάθε φορά με την παρουσία τους αγώνες που διοργανώνει ο Αθηνόδωρος στο Αίγιο.
Τρίτος ήταν ο φετινός νικητής του Ημιμαραθωνίου Αιγιαλείας Δήμος Μαγγίνας ενώ στην πρώτη εξάδα τερμάτισαν οι αθλητές του Αθηνόδωρου, Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου (32:30.27) και Ηλίας Καραμπούλας (32:37.33 ν.α.ρ). που έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ανοδική πορεία.

Πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Τασσόπουλος Δημήτρης (34:47.36), Βασιλείου Γιάννης (36:38.41) και Παπαγιαννόπουλος Δημήτριος (40:52.0).
Τους αθλητές στήριξαν με την παρουσία τους ο Μάριος Τσερεντζούλιας, ο Διονύσης Παπαηλιόπουλος και το μέλος της διοίκησης Νεκτάριος Αργυριάδης.
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ομοσπονδιακό προπονητή και υπεύθυνο τεχνικό του ΣΕΓΑΣ στις μεσσαίες και μεγάλες αποστάσεις κ. Δημήτριο Θεοδωρίδη για την προπονητική καθοδήγηση που προσφέρει στους προαναφερθέντες αθλητές μας, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ήδη ορατά” αναφέρεται – μεταξύ άλλων – σε σχετική ανακοίνωση του Αιγιώτικου συλλόγου.

Το ημερολόγιο 2023 του Αθηνόδωρου

Το ημερολόγιο του Αθηνόδωρου για το 2023 κυκλοφορεί και μέσα από τις σελίδες του ζωντανεύει τις μεγάλες επιτυχίες και τις ανεπανάληπτες στιγμές του συλλόγου μέσα στο 2022 και ενώ απομένουν λίγες ημέρες για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που ανοίγει την “αυλαία” του 2023, τον ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Αίγιο και ήδη ξεκίνησαν οι ετοιμασίες, με τους ανθρώπους του Αθηνόδωρου να κορυφώνουν τις ετοιμασίες το επόμενο διάστημα


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr