background img
banner
banner

«Σκληρή» απάντηση Μαρίας Ιατροπούλου στην παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ… ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ – ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΤΙΓΜΑ» ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Απάντηση στα περί… συναλλαγής που της καταλογίζονται από την παράταξη Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία, μετά την εκλογή της στην προεδρία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, κατόπιν πρότασης του δημάρχου, δίνει μέσω δήλωσής της, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ιατροπούλου. Ξεκαθαρίζει ακόμη πως στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα στηρίξει το συμφέρον του δήμου και των πολιτών, μακριά από… όσους κάνουν υπερβάσεις και συνεργασίες κάτω από το τραπέζι!

Ειδικότερα, στη δήλωσή της, η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, επισημαίνει: «Με έκπληξη ανέγνωσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις εφημερίδες, ανυπόγραφη από συντάκτη, ανακοίνωση – επίθεση εξύβρισης, δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμησης στο πρόσωπό μου, της Δημοτικής παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ με την οποία επιχειρείται να αναλυθεί τάχα η πολιτική μου στάση ως Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου από τις 9 Δεκεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Αυτή η σε βάρος μου συμπεριφορά έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης δημόσιας επίθεσης από τον ίδιο τον επικεφαλής της παράταξης Παπακωσταντινόπουλο Παναγιώτη στη συνεδρίαση της 4ης Ιανουαρίου 2023 κατά την ανάγνωση της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης από την κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στα πλαίσια των νομίμων καθηκόντων της. Ο εν λόγω, διακόπτοντας συνεχώς την τυπική διαδικασία εξαπέλυε δημόσια χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μου και έκανε δηλώσεις ότι τα όσα αναφέρονται στην δήλωση είναι «χαφιεδισμός», «λιβελλογράφημα», «στην ψυχιατρική αναφέρεται ως παραλήρημα μεγαλείου!!!!» και άλλα ανεπίτρεπτα συκοφαντικά και δυσφημιστικά δια στόματος αλλά και δια της στάσεως του σώματός του σε βάρος μου΄΄.

Η κριτική για τη στάση της επί θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου

Και συνεχίζει: ΄΄Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 κυκλοφόρησε η εν λόγω ανακοίνωση στην οποία ασκείται κριτική στην επιλογή μου κατά την ψήφιση θεμάτων της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και «βεβαιώνεται ότι υπήρχε συναλλαγή!!!! και συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή με συγκεκριμένες μάλιστα στοχεύσεις όλο το προηγούμενο διάστημα και για αυτό εξαπέλυσα όλη αυτήν την πρωτοφανή επίθεση σε βάρος της παράταξης -σε σχέση με τις δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης νέου επικεφαλής-»Συνεχίζει με τη βεβαιότητα ότι η πολιτική μου στάση αυτή επιβραβεύτηκε από τον Δήμαρχο με την τοποθέτηση μου ως Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.!!! Με τη νουθεσία στους πολίτες της Αιγιαλείας «να αναρωτηθούν αν αυτές οι μετακινήσεις από παράταξη σε παράταξη εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων είναι ζήτημα ελεύθερης σκέψης και συνείδησης ή ζήτημα συναλλαγής, αυτές οι κινήσεις πρέπει να τους προβληματίσουν και να γίνουν παραδείγματα προς αποφυγή!!!» αλλά και η δήλωση ότι :«Η εμπλοκή με την πολιτική και τα προβλήματα του λαούεμπεριέχει μέσα της και τη θυσία σε χρόνο και κόπο από τον εμπλεκόμενο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται προσπάθεια εξαργύρωσης!!», «αγκυλώσεις, μικροπολιτική και μικροσυναλλαγές!!». Η ανακοίνωση συνεχίζει και «κουνάει το δάχτυλο» σε εμένα, την Ελεύθερη Επαγγελματία με φορολογική έδρα επί 30 και πλέον συναπτά έτη στο Δήμο Αιγιαλείας, με σταθερή και καθημερινή εργασία στο χώρο μου επί 15ωρο τουλάχιστον, για την δημόσια πολιτική μου απόφαση ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχοντας σε κάθε περίπτωση κλείσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα και υποχρέωση, μηδενός εξαιρουμένης και της υποχρεωτικής και εντελώς εξευτελιστικής ψήφου μου στα πλαίσια της κοινής γραμμής ψηφοφορίας με την επιθυμία του επικεφαλής για την μη ψήφιση της απαραίτητης πρόσληψης τριών μουσικών στις Φιλαρμονικές του Δήμου!΄΄.

Παράλληλα, η κ. Ιατροπούλου, με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός της – όπως αναφέρει- ΄΄για τα όσα προσβλητικά, εξυβριστικά και συκοφαντικά σχόλια και την προσωπική επίθεση που δέχομαι, απολύτως δυσφημιστικά, με σαφή πρόθεση βλάβης μου, επαναλαμβάνω Δημόσια ότι ως Δημοτική Σύμβουλος θα παραμείνω μάχιμη και συνεπής στις εντολές που έλαβα από το εκλογικό σώμα και θα ψηφίζω κατά συνείδηση κάθε θέμα που πιστεύω ότι ωφελεί το Δήμο, ανεξάρτητη και αδέσμευτη από αγκυλώσεις και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε μεθόδους συγκεντρωτικών χώρων, τις οποίες εγώ και πολλοί άλλοι συμπολίτες έχουμε απορρίψει εδώ και χρόνια –και για τούτο αγωνιζόμαστε προτείνοντας πάντα ένα νέο μοντέλο εξουσίας΄΄.

Καταγγέλλει συνεργασίες «κάτω από τραπέζι»

Και καταλήγει: ΄΄Ως Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, θα προσπαθήσω να τιμήσω την εντολή που έλαβα στο ακέραιο. Στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα στηρίξω το συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μας όπως εγώ θεωρώ σωστό και κοντά σε αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά και πραγματικά για τις ανάγκες του Δήμου και όχι σε αυτούς που κάνουν υπερβάσεις και συνεργασίες κάτω από το τραπέζι παίζοντας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με τα θέματα και τους δήθεν πολιτικούς τους αντιπάλους, με τους οποίους πάντως μια χαρά συνευρίσκονται και συναγελάζονται επ’ ευκαιρία των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr