background img
banner
banner

Στη Βουλή η αύξηση ορίου ηλικίας των ΤΑΞΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ

Η βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου συναντήθηκε στο πολιτικό γραφείο της με το προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Πάτρας και Περιχώρων «Ο Άγιος Χριστόφορος» και είχε μαζί τους εκτενή συνεργασία για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν.

Στη συνάντηση που συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιώργος Σίδερης, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος Νικητόπουλος, ο γεν. γραμματέας Γιώργος Μαρτζάκλης και ο ταμίας Σπύρος Πετρούτσος, η κ. Αλεξοπούλου ανέπτυξε στους ιδιοκτήτες ταξί την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη δράση «Πράσινα Ταξί». Πρόκειται για ολοκληρωμένο σχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας που αφορά τη μετάβαση των ταξί στην ηλεκτροκίνηση, με επιδότηση (οικολογικό μπόνους) η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάπτυξης.

Οι ιδιοκτήτες των ταξί από την πλευρά τους, ανέλυσαν στην Αχαιή βουλευτή όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους και πρώτα από όλα το όριο ηλικίας των ΕΔΧ Ταξί, η ανάγκη αύξησης του οποίου θεωρείται απαραίτητη λόγω μείωσης της δουλειάς, αλλά και λόγω της ενεργειακής κρίσης. Η κ. Αλεξοπούλου παρέλαβε υπόμνημα από το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πάτρας και Περιχώρων και κατέθεσε ήδη στη Βουλή, σχετική Αναφορά προς το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

Η βουλευτής Αχαΐας και οι ιδιοκτήτες ταξί, συμφώνησαν να έχουν άμεση και συνεχή συνεργασία, με σκοπό την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ζητημάτων που τους απασχολούν.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr