background img
banner
banner

10 μετάλλια για τις cheerleaders Estrellas στο “Diamond Cheer Open Christmas Cup”!

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΝΑΣ ΛΑΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ACCELERATION GYM “ΕΛΑΜΨΑΝ” ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στον Αυλώνα Αττικής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022 το “Diamond Cheer Open Christmas Cup”, μία διοργάνωση που είχε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσά τους και οι cheerleaders Estrellas του acceleration gym, από το αθλητικό σωματείο “Μωβ κινήσεις” του Αιγίου.

Τα κορίτσια, με την προπονήτριά τους Κατιάνα Λατάνη δεν γύρισαν με άδεια χέρια στο Αίγιο, καθώς αναδείχθηκαν σε πρωταγωνίστριες των αγώνων. Κατέκτησαν συνολικά δέκα μετάλλια, 4 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, πρωτοστατώντας στην εξέλιξη του αθλήματος στην Αιγιάλεια.

Ποιο αναλυτικά, κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία youth team cheer Pom , την 2η θέση στην κατηγορία youth team cheer hip hop, την 1η θέση στην κατηγορία youth team cheer jazz την 3η θέση στην κατηγορία junior team cheer Pom , την 2η θέση στην κατηγορία junior team cheer jazz , την 3η θέση στην κατηγορία junior team cheer hip hop.

Στα ζευγάρια, την 1η θέση πήρε το ζευγάρι στην κατηγορία double youth cheer jazz με την Γιούπη Παναγιώτα και την Γιούπη Μαρία, τη 2η θέση το ζευγάρι στην κατηγορία double youth cheer Pom με την Λάγαρου Ευαγγελία και την Νταουσιάνη Ιωάννα, την 3η θέση για το ζευγάρι Λώλη Μαρίλη και Χριστίδη Θωμαΐς στην κατηγορία double junior cheer Pom και την1η θέση στην κατηγορία solo για την diamond της χρονιάς με την Μαρδά Βαλέρια .

Κατιάνα Λατάνη: “Ευχαριστούμε θερμά και τους γονείς των παιδιών”

Η προπονήτρια του Αιγιώτικου συλλόγου, Κατιάνα Λατάνη ευχαριστεί δημόσια, εκτός φυσικά από τις αθλήτριες για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, και τους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους.

“Οι αθλήτριες δουλεύουν σκληρά για να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους και παράλληλα με βγάζουν ασπροπρόσωπη σε κάθε εμφάνιση τους. Πολύ μεγάλο ρόλο όμως στις επιτυχές τους παίζουν και οι γονείς τους που είναι πάντα δίπλα τους. Κανένας δεν φτάνει στην κορυφή χωρίς σκληρή δουλειά.
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως με μεγάλη μου χαρά το σωματείο μεγαλώνει συνεχώς και ενισχύεται με νέα πρόσωπα, όπως είναι ο καινούργιος προπονητής της ομάδας μας, ο Γιώργος Γρηγοριάδης ο οποίος διδάσκει το hip hop και τον ευχαριστώ για όλα όσα έκανε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα” .


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr